SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvando Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Tekvando İl Temsilciliği Kupası şampiyonası müsabakaları başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda başlayan müsabakalara Malatya'dan 8 kurum ve 6 spor salonundan bay ve bayan kategorisinde toplam 60 sporcu katılıyor.

Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, sporcuların hazırlık amacıyla bir turnuva girişiminde bulunulduğunu belirtti. Dağdelen, "Böyle bir turnuvaya destek vermekten gurur duyacağımızı söyledik. Çünkü her yıl düzenli olarak bu müsabakalar yapılıyordu. Çok da güzel bir katılım var. Malatya, Tekvando sporunda önemli bir potansiyele sahiptir. 2 binin üzerinde lisanslı sporcularımız var. Birçok sporcumuz da çalışmalarını burada yapıyor ancak, başka illeri turnuvalarda temsil ediyorlar. Malatyalı sponsor firmalarını ben sporcularımıza destek olmaya davet ediyorum. Malatyalı tekvandoculara destek olurlar ise başka iller adına yarışmalara katılmazlar. Ben bu konuda herkesin desteğini bekliyorum. Özel spor salonlarımızda tekvando sporunun yükünü çekiyor. Herkes büyük gayret gösteriyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde de kurslarımız devam ediyor" dedi.

Tekvando İl Temsilcisi Murat Turgut ise, Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası ertelenince turnuva yapmaya karar verdiklerini söyledi. Turgut, "Burada sporcularımıza ve kulüpler ile antrenörlerimize teşekkür ederim. Sonuçta hem çocuklarımız ödüllendirilecek hem de kasım ayında yapılacak Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası'na hazırlanmış olacaklar" diye konuştu.

Tekvando İl Temsilciliği Kupası Şampiyonası müsabakalarının yarın sona ereceği ve dereceye girecek sporculara madalya ve kulüplere de kupa verileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız