SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvando Takımları Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:13
Tekvando Takımları Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonasına Malatya'dan katılacak sporcular yapılan il seçmesiyle belirlendi. 
 
Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seçmelere 49 erkek, 19 da bayan sporcu olmak üzere 68 sporcu katıldı. Seçmeler sonucu dereceye giren sporcular şöyle oluştu: 
 
Erkeklerde;"54 kilogram Mehmet Demir, Yusuf Biri. 58 kilogramda Akın Ali Elmas, Halil Kurtuluş. 63 kilogramda Bilal Kızıl, Samet Korkutan. 68 kilogramda Muhammed Deliktaş, Murat Yaşa. 74 kilogramda Abdulkadir Bakan. 80 kilogramda Mesut Çolak, Coşkun Güllü. 87 kilogramda Uğur Yiğit, Murat Can Çelik. Artı 87 kilogramda Enes Murat Biri, Murat Can Çelik. 
 
Bayanlarda; 46 kilogramda Tuba Ertaş. 49 kilogramda Ayşenur Gerboğa, Büşra Taş. 53 kilogramda Zeynep Salman, Merve Merde. 57 kilogramda Şeyma Elif Ulaş, Gül Çelik. 62 kilogramda Beyzanur Biri, Hülyanur Işık. 67 kilogramda Hilal İçer, Ayşe Biri. 73 kilogramda Semra Özbaş. Artı 73 kilogramda Buket Demirci." İl seçmesinde dereceye giren sporcular, 7 ila 12 Şubat tarihlerinde Alanya'da gerçekleştirilecek olan Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonasına katılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız