SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvando Yarı Finalleri Sona Erdi

0
Güncellendi - 2016-02-28 21:23:06
Tekvando Yarı Finalleri Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Tekvando Anadolu Yıldızları Yarı Final 4. grup müsabakaları Malatya'da sona erdi.

Eskimalatya'daki Battalgazi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 3 gün devam eden müsabakalara Gaziantep, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bitlis, Bingöl, Siirt, Adıyaman, Ağrı, Batman, Malatya, Adıyaman, Mardin, Muş, Kilis, Van ve Iğdır'dan kadın- erkek toplam 146 sporcu katıldı.

Erkeklerde Gaziantep birinci, Malatya ikinci, Elazığ üçüncü, bayanlarda Malatya birinci, Gaziantep ikinci, Diyarbakır ise üçüncü oldular.

Müsabakalar sonucu dereceye giren takımlara düzenlenen törenle başarı belgeleri verildi.

Malatya'daki yarı finallerde dereceye giren takımların 25-27 Mart tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılacakları bildirildi.

Tekvando İl Temsilcisi Nurettin Uçar, grup müsabakaları sonucu yaptığı açıklamada, "Grup maçlarında geleceğin şampiyonlarını tespit ettik. Malatya takımlarının başarısından dolayı mutlu olduk. Doğu ve Güneydoğu'da Türk tekvandosunun kalbini attırmaya devam edeceğiz. İnşallah 2020 olimpiyatlarının şampiyonları buradan çıkacaktır. Emeği geçen antrenörlere, yöneticileri ve sporculara teşekkür ederim."dedi.

Mehmet GÖRESİYE

Peano01 eaaa083b-2887-4025-a844-bfb3949c9983

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız