SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvandocular Başarıyla Döndü

0
Güncellendi - 2016-04-01 00:39:46
Tekvandocular Başarıyla Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı tekvandocular, Analig Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Kızlar, Türkiye üçüncüsü, erkekler ise Türkiye dördüncüsü olurken, ferdi başarı elde eden sporcular gelecek için umut verdi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Tekvando'ya yaklaşık 30 yıl hizmet eden Murat Turgut, Tekvando Malatya İl Temsilcisi Nurettin Uçar, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, başarılı tekvandocuları ziyaret etti. Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, tekvandoculara çeşitli hediyeler verildi.

KIZLAR İKİNCİ, ERKEKLER DÖRDÜNCÜ OLDU

Analig Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda kızlar, Türkiye ikinciliğini elde ederken, erkekler Türkiye dördüncüsü oldu. Kızlar, şampiyonada 40 puan toplarken, erkekler 29 puan kazanabildi.

Bayan takımında 33 kilogramda Şenay Akgül, 41 kilogramda Rabiye Kaya, 59 kilogramda Ayşe Gül Kaya ve 55 kilogramda Siyabe Nur Özdemir Türkiye ikincisi oldu. 37 kilogramda Halime Neslihan Kılınç ile 44 kilogramda Serap Yabaş ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkek takımında ise 49 kilogramda Yiğit Hanbey Gedik Türkiye ikinciliğini elde ederken, 53 kilogramda Sedat Savcı, 45 kilogramda Furkan Alperen Menekşe, 41 kilogramda İsmail Hakkı Şen, 37 kilogramda Murat Sarıkaya ve 65 kilogramda Ahmet Burak Kaya Türkiye üçüncüsü oldu.

"ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN"

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Analig Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde eden Malatyalı tekvandocuları tebrik etti.

Özdemir, Malatya tekvandosunun bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağını da sözlerine ekledi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, antrenör ve sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, "Bizleri gururlandırdınız. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Fındıklı, bazı branşlarda takım sayısının az olmasından dolayı Türkiye'de derece yapmanın kolay olduğunu ifade ederek, "Bazı branşlar var ki Türkiye katılan sporcu sayısı çok fazla oluyor. Oradan sıyrılıp, Türkiye derecesi zordur. Tekvando, son 20-30 yılda Türkiye'nin en popüler sporu olduğu için her ilden yoğun bir katılım oluyor. Bu kadar yoğun katılım içerisinden sıyrılıp, derece yapmanız bizleri gururlandırdı" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

b2

b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız