SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvandoda 26 Derece Aldılar

0
Güncellendi - 2020-03-04 01:36:34
Tekvandoda 26 Derece Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Doğuş Spor Kulübü Sporcuları, Tekvando Anadolu Yıldızları ve Orta Okullar İl Birinciliğinde 3 birincilik, 8 ikincilik, 15 üçüncülük elde etti.

Tekvando Anadolu Yıldızları ve Orta Okullar İl Birinciliği müsabakaları 1-3 Mart tarihleri arasında Malatya Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Malatya Doğuş Spor Kulübü Sporcuları, müsabakada 3 birincilik, 8 ikincilik, 15 üçüncülük elde etti.

Okullar İl Seçmesi’nde dereceye giren sporcular şöyle:

Ahmet Melih Öndüç-birinci

İkranur Yücel, Yasin Özcan, Mehmet Akif Karakoç, Yasin Gündüz-ikinci

Ali İhsan Erdem, Utku Yusuf Akdaş, Muhammed Zengin, Abdullah Salih Karaca, Ahmet Utkan Polat, Muhammed Ali Akar, İlsu Melis Yaşareş, Nuriye Suna Korkmaz-üçüncü

Anadolu Yıldızlar İl Seçmelerinde dereceye giren sporcular ise şöyle:

İkranur Yücel, Ali İhsan Erdem-birinci

Mehmet Akif Karakoç, Ahmet Melih Öndüç, Abdullah Salih Karaca-ikinci

Kardelen Kulat, Yağmur Bilgin, İlsu Melis Yaşareş, Ahmet Utkan Polat, Fahri Sarıtaş, Muhammed Yasin Gündüz, Muhammed Zengin-üçüncü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız