SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvando'da Türkiye Üçüncülüğü

0
Güncellendi - 2016-06-06 16:25:56
Tekvando'da Türkiye Üçüncülüğü
A- A+ PAYLAŞ

Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonasına katılan Malatyalı tekvandocu Siyabe Nur Özdemir, 55 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Tekvando Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası 30 Mayıs-4 Haziran tarihlerinde Muğla Marmaris’te yapıldı. Türkiye Şampiyonasına 74 ilden 950'si bayan olmak üzere toplam 2 bin 200 sporcu katıldı. Malatyalı tekvandocu Siyabe Nur Özdemir, şampiyonada Türkiye üçüncüsü oldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü genç sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Siyabe Nur Özdemir en yoğun sıklet olan 55 kilogramda birbirinden güçlü rakiplerini eleyerek bronz madalya alma hakkı kazandı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, sporcumuz Siyabe Nur Özdemir’i, ailesini ve antrenörü Mehmet Özbaş’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Aynı yarışmada 41 kilogramda İsmail Hakkı Şen sekizinci, 53 kilogramda Sedat Savcı altıncı, 51 kilogramda Yağmur Tunç sekizinci, 37 kilogramda Neslihan Kılıç’ta altıncı oldu” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

tekvando

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız