SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TEL 77’liler’den Bahara Merhaba

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:54:50
TEL 77’liler’den Bahara Merhaba
A- A+ PAYLAŞ

Turan Emeksiz Lisesi 77’liler Derneği üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Bahara Merhaba gecesinde biraraya geldi. 

Devlet Demir Yolları Lokali’nde gerçekleştirilen gecede, Turan Emeksiz Lisesi 77 mezunları doyasıya eğlenip hasret giderirken, derneğin iki üyesinin doğum günü kutlandı.

Gecenin açılışında konuşan Turan Emeksiz Lisesi 77 Mezunları Derneği Başkanı Zeynel Abidin Bulucu,  ‘Biliyorsunuz dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ydü. Hem kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutlamak hem de baharı karşıladığımız şu günlerde birlik ve beraberliğimizi bahar coşkusu içinde yaşamak için yönetim kurulu olarak böyle bir gecenin organize edilmesini kararlaştırdık. Davetimize katılarak bizi yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum’ dedi. 

Zeynel Abidin Bulucu, bundan sonraki buluşmanın önümüzdeki haftalarda Mersin’de yapılacağını belirterek, Mersin’deki organizasyona katılmak isteyenlerin dernek yönetimine başvurmalarını istedi. 

Turan Emeksiz Lisesi 77’liler Derneği Muhasibi Orhan Yaman ise, 12 Mayıs 2012’de yapılan derneğin 2. genel kurulundan sonra bugüne kadar yapılan faaliyetler hakkında dernek üyelerine bilgi aktardı. Orhan Yaman, derneğin kurumsal bir kimlik kazanması konusunda başta dernek başkanı Zeynel Abidin Bulucu, Avukat Faik Demez, Eğitimci Gülşen Kösem olmak üzere tüm dernek üyelerine teşekkür etti. 

Gecede ayrıca dernek üyeleri Nezihe Çelik İnce ve Hüseyin Murat Yavaşoğlu’nun 9 Mart doğum günleri de sürpriz bir pasta kesilmesiyle kutlandı. 

Geceye dönemin Turan Emeksiz Lisesi’nin efsane matematik öğretmeni İlyas Zengin ile dernek üyesi de olan AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar,  Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği Başkanı Mehmet Balkış da katıldı.

Türkü ve şarkılar eşliğinde eğlence ile devam eden gecede, 77’liler Derneği Muhasibi Orhan Yaman’ın 4 yaşındaki kızı Melek Nur Yaman da şiir okudu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız