SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Telafi Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:29:29
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden 44 Malatyaspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıklarına Yeşiltepe 3 nolu sahada başladı.

Deplasmanda Adıyamanspor 1954’e 3-2 mağlup olan temsilcimiz 44 Malatyaspor’da, moraller bozuk. Hafta sonu sahasında ağırlayacağı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, zorlu maçın hazırlıklarına Yeşiltepe 3 nolu sahada başladı. Teknik direktör Cihangir Serkan Meriç ‘Zorlu maç öncesi ligdeki puan kayıplarını telafi edeceklerini’ söyledi.

Adıyaman maçını değerlendiren teknik direktör Cihangir Serkan Meriç, “44 Malatyaspor’da teknik direktör değişikliği oldu. Takımın maçındaki ilk maçım. Gönül isterdi ki, ilk maçımda puanlar ile dönelim. Olmadı. Bu haftada deplasmanda zorlu bir ekip ile karşılaştık. Adıyaman ekibi iç saha avantajını iyi kullandı. Maç öncesinde söylemiştim toparlanma sürecindeydiler. Zorlu deplasmandan puansız döndük fakat üç puanı kaçıran taraf olduk. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilsek, sonuç çok farklı olurdu. Olmadı. Sahada futbolcularımız elinden geleni mücadeleyi gösterdi. Ama bazen top girmeyince girmiyor. Onları bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

"Önemli bir maç"

Sahalarında zorlu bir ekibi ağırlayacaklarının altını çizen Meriç, "Biz, maçları tek tek düşüneceğiz. Futbolcularıma da bunu anlatacağım. Bu anlamda önümüzdeki Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor. Onlarda artık toparlanmaya başladılar. Ama bizde iyi bir ekibiz. İyi bir takımız ve kemikleşmiş bir ekibimiz var. Karakterli, koşan, mücadele eden, bu ligin güçlü ve tecrübeli ekiplerinden birisiyiz. Kendi sahamızda puan ya da puanlar ile ayrılmak istiyoruz. Ligde en iyi şekilde mücadele edip, lider ile puan farkını daha fazla açmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Lig, her şeye gebe"

Meriç, ligde enteresan sonuçların alındığını kaydederek, "Lig oldukça enteresan geçiyor. Kilis Belediyespor iyi bir kadro kurdu ve yatırım yaptı ama puan tablosuna baktığınız zaman çok aşağılarda yer alıyor. Adıyaman 1954 Spor'un ligin başında çok iyi bir ekip yaptıkları söylendi. Ama bakıldığında puan tablosunda istedikleri yeri tutturamadılar. Bu ligde üst sıraları zorlayan en başta 44 Malatyaspor'u söylüyorum. Adıyaman 1954 Spor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor üst sıraları zorluyor. Elaziz Belediyespor problem yaşadı. Bu lig her şeye gebe. Ama ben şundan eminim; 44 Malatyaspor gerçekten bu ligin en iyi takımı. Şimdiye kadar aldıkları puan, bundan önceki senelerde gidebildikleri yere kadar gittiler. Kemikleşmiş, tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu bir takımız. İnşallah bizde bir nebze onlara bir şey katabilirsek, onlarla birlikte düşünüp, hareket edebilirsek, bu olgu ve birlikteliği yakalayabilirsek, başarının geleceğini düşünüyorum. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yoktur. Bu hafta kendi sahamızda ağırlayacağımız rakibimiz karşısında alacağımız üç puanla bunu herkese göstereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız