SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Telafi Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-27 20:58:38
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un genç oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, “Kupadaki mağlubiyetin lige yansıması olumlu olarak olacaktır. Biz daha da hırslanacağız. Telafi etmek istiyoruz” dedi.

Çağıran, kupada elendikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “24 Erzincanspor maçında aldığımız mağlubiyet bizim için üzücü oldu. TFF 1.Ligi’nin 3.Ligi’ne karşı bu sonuçla sahadan ayrılması bizim için çok üzücü. Bunun için taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Şuanda kafamızdaki tek şey önümüzden Doğu derbisi. Bu derbide alacağımız galibiyet ile telafi etmek istiyoruz. Onun için elimizden gelenin en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Üzgün olmamızın nedeni iyi futbol ile bu sonucu aldık. Beş dakikada kalemizde gördüğümüz iki golle, mağlup ayrıldık. Basit gollerdi. Olmaması gerekirdi. Futbol bir takım oyunu ve bizde takım olarak üzgünüz” şeklinde konuştu.

Genç forvet oyuncusu, taraftarlara kendilerini affettirmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Futbolda öz eleştiri yapmak zorundayız. Bu maçta oynamayan futbolcular şans buldu. Böyle bir sonuç oluştu. Geçmişi kapatmak zorundayız. Yoksa önümüze bakamayız. Şuanda tek düşüncemiz Elazığspor derbisi. Zorlu deplasmandan galip ayrılarak kendimizi affettireceğiz.”

Kupada elendiklerini ancak ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu dile getiren Çağıran, “Kupadaki mağlubiyetin lige yansıması olumlu olarak olacaktır. Biz daha da hırslanacağız. Telafi etmek istiyoruz. Oyuna girende girmeyen de, kulübede olanda, olmayanda bütün konsantremizi bu maça odakladık. Maçın önemini biliyoruz. İnşallah üç puanla dönerek, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız