SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Telafisi Olmayan Haftalardayız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Pazar günü 14.30’da deplasmanda Ankara bölgesi Çankırı Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmanda orta ve şut çalışması yapıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra futbolcular 3 gruba ayrılarak dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Antrenman orta ve şut çalışmasının ardından sona erdi.

TAKIMDA İKİ EKSİK VAR
Öte yandan Hacettepespor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve 2 maç men cezası alan Hüseyin Kartal’ın cezası sona erdi. Kartal’ın Çankırı Belediyespor maçında forma giyeceği bildirildi. Öte yandan sakatlığı bulunan ve cezalı olan Ümit ile Hüseyin Kar’ın Çankırı Belediyespor karşılaşamasın da forma giyemeyecekleri belirtildi.

YARIM SAAT TOPLANTI
Antrenman öncesi teknik patron Cafer Aydın futbolcularla yaklaşık 30 dakika süren bir toplantı yaptı. Aydın, futbolculara Çankırı Belediyespor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, “Artık her maçımız final ve hiçbir maç kolay geçmeyecek. Çankırı Belediyespor konumu itibariyle mutlak galibiyetle sahaya çıkacak. Bizimde play off’a kalabilmemiz için bu zorlu müsabakadan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Geriden geliyoruz. Önümüzde 5 hafta kaldı. Takımı play off’a götürecek olan sizlersiniz” dedi.

TATLI KEYFİ
Yeni Malatya Spor defans oyuncusu Nedim Köseoğlu’nun Muhammet Talha adında bir oğlu oldu. Nedim, mutluluğunu teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla kutlarken, tatlı ikramında bulundu. Futbolcular Nedim’e “Baba Nedim” diye takılarak, espri yaptı.

Takımın Cumartesi sabah uçakla Ankara’ya gideceği kaydedildi.

"SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ.."
Öte yandan, kulüp 2. başkanı Ali Özkan, iyi bir seri yakaladıklarını, Çankırı karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istediklerini bildirdi.

Özkan, telafisi olmayan bir sürece girdiklerini hatırlatarak, "Ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Telafisi olmayan haftalar bizi bekliyor. Bu süreçte en az hatayı yapan takımlar hedefine ulaşacak. Biz de bunun bilinciyle hareket ediyoruz" dedi.

Çankırı Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Özkan, "Son haftalarda iyi bir gidişatımız var. Takımımız 4'te 4 yaparak, çıkışa geçti. Ligin ikinci yarısında en çok puan alan iki takımdan biriyiz. Bu doğrultuda Çankırı Belediyespor ile Pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizin konumu itibariyle kolay bir karşılaşma olmayacak. Puana ihtiyaçları var. Ancak bizim de play-off hedefimize ulaşabilmemiz için muhakkak suretle puana ihtiyacımız var. Güzel ve kıran kırana geçecek olan bir mücadele olacak. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Özkan, Malatya futbolunu en iyi yere taşıyacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Malatya futbolu son 7 yıldır iç açıcı bir durumda değil. Bu Malatyalıları çok üzmüş durumda. Biz Malatya futbolunu layık olduğu yere taşımak amacıyla çalışıyoruz. Bunu da şehir olarak hep birlikte başarabiliriz. Bu anlamda yönetime, teknik heyete, futbolculara, medyaya, taraftara, vatandaşlarımıza ve Malatya kamuoyuna büyük görevler düşüyor. Biz kulübü sağlam temeller üzerine oturttuk. Hep birlikte olursak başarılı oluruz" şeklinde konuştu.

Son haftalarda takımda morallerin bir hayli yüksek olduğuna da değinen Özkan, "Takımdaki olumlu hava şehre de en iyi şekilde yansıdı. İnşallah bu hep böyle devam eder" temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız