SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tele Temel..

A- A+ PAYLAŞ
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'dan canlı yayında Kapıkaya Barajı'nın Sulama Kanalı inşaatının temel atma törenini gerçekleştirdi. 
 
DSİ'nin 91 adetd açılış ve 88 adedi de temel atma olmak üzere 179 tesisin temel atma ve açılış töreni Ankara'dan canlı yayınla yapıldı. Malatya Elazığ Karayolu 27. kilometresinde Kale ilçesinde düzenlenen törene Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  DSİ Bölge Müdürü Nevzat Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, ilçe kaymakamları, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.
 
Ankara'daki törenle canlı uydu yayını ile sağlandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Ulvi Saran ile canlı yayında konuştu. Bakan Prof. Dr. Eroğlu, Kapıkaya Barajı'nın çok önemli bir sulama projesi olduğunu söyleyerek, "Kapıkaya Barajı çok önemli ve bitirdik. Ancak Başbakanımız Malatya'ya özel olarak gitmek istedi. Çünkü Kapıkaya Barajı dev baraj. Boztepe Barajı ve birde Derme-Çerkezyazısı Sulamaları vardı. 3 tane dev projenin açılışı için Başbakanımız Malatya'ya gelecek. Ama biz Kapıkaya Barajımızın sulama kanallarını temelini atıyoruz. Hayırlı olsun" dedi. Daha sonra temel atma töreni gerçekleştirildi. Bu arada, Kapıkaya Barajı ile 1 ilçe ve 11 köydeki araziler olmak üzere toplam 3 bin 662 hektarlık bir alanın sulanmasına katkı sağlayacağı belirtildi. Sulama kanallarını kapalı devre olarak inşa edileceği kaydedildi. da yaygınlaşır" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız