SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefonda Gülen Sitemi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:57
Telefonda Gülen Sitemi...
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın geçen perşembe ABD Başkanı Barack Obama ile yaptığı telefon görüşmesinde Fethullah Gülen’in de gündeme geldiği ortaya çıktı.

Erdoğan, Gülen konusunda “İçişlerimize karışıyorsunuz” diyen Obama’ya, “Karışmıyoruz, siz bizim içişlerimize karışan bir zatı misafir ediyorsunuz” dediğini, Obama’nın da “Mesajı aldım” yanıtı verdiği öğrenildi.

Erdoğan, Ak Parti Genel Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldiği milletvekillerine Obama’ya, internet ve HSYK düzenlemelerine ilişkin bilgi verdiğini belirtti. Erdoğan, “HSYK’ya müdahalemiz mümkün değil dedim” dedi. Erdoğan’ın vekillere değerlendirmeleri şöyle: “7 bin kişinin dinlenmiş olması, bu ekibin tehdide, şantaja dönük faaliyet içinde olduğunu gösteriyor. Her türlü bilgi kirliliği, yalan, iftira, karalama var. Bunlar için her türlü şey mübah. İşin tehlikesini görüyorsunuz. Muhalefetin de bunu görmesi lazım; ama tehlikenin farkında değiller. Dinlemelerin bu boyutu bile bu örgütün ne kadar tehlikeli olduğunu, çökertilmezse ülkeyi bekleyen tehlikeyi ortaya koyuyor. Bu olay MİT’le ilgili düzenlemenin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkardı.”

AYAKKABI KUTUSU İADE

Erdoğan, vekillerin sorusu üzerine eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Arslan’ın evinde ayakkabı kutusunda bulunan paraların kendisine iade edildiği bilgisini verdi. AK Parti kaynakları da Hürriyet’e, “Bu paralar Arslan’ın şahsının değil, bir üniversite, bir imam hatip lisesi için hayırseverlerin makbuz karşılığı verdiği paralardı” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız