SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefonla Dolandırdılar Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:20:02
Telefonla Dolandırdılar Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kendilerini savcı ve polis tanıtarak bir kişiden 10 bin TL para dolandıran 2 şüpheli tutuklanırken, Asayiş Şubesi ekipleri firarda olan 2 kişiyi ise arıyor.

Alınan bilgiye göre, olay Malatya il merkezinde gerçekleşti. Telefonla aranan T.A. adlı şahısa kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan şüpheliler 10 bin TL parayı telefon yoluyla dolandırıcılık suçuyla aldılar.

Şahısın şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri yaptıkları geniş çaplı araştırma sonucunda kısa sürede olaya karışan M.A. ve H.M. adlı şüphelileri dolandırıcılık sonucunda aldıkları 10 bin TL para ile birlikte yakalayarak gözaltına aldılar. 

Sorgularının sonucunda Adli makamlara sevkedilen her iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şubesi ekipleri olayla ilgili olarak firarda olan 2 şüpheliyi ise arıyor.

KAPKAÇCI YAKALANDI..

Bu arada  kapkaç yoluyla bir kişinin cep telefonunu alan şahıs 16 gün sonra yakalanarak tutuklandı.

Olay, merkez Cengiz Topel Caddesinde 22 Temmuz tarihinde meydan geldi.  C.P. adlı şahısın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan A.Ö. adlı şüpheli Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonucunda yakalandı.

Asayiş Şubesindeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen A.Ö.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız