SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Telefonlarımıza Bile Çıkmıyor!'

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1. grupta son sıraya demir atan ve 45 yıllık profesyonel futbol yaşamının son dönemlerini yaşayan Malatyaspor'da, bu sonun hazırlayıcılarının başında gelen eski başkanlardan Haşim Karadağ (soldaki fotoğrafta), bir kez daha gündemde. Kulübün mevcut başkanı Mustafa Korkmaz (sağdaki fotoğrafta), 3-1 mağlubiyetle sonuçlanan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, kendilerine destek sözü veren ve kulübe aktarmak üzere İddia parasını tahsil eden Haşim Karadağ'ın, bunu yapmadığı gibi 45 gündür telefonlarına dahi çıkmadığını öne sürdü.

Korkmaz, İnönü Stadı'ndaki Diyarbakır Kayapınar maçından sonra kendisiyle görüşen basın mensuplarının, "İkinci yarının ilk maçını kaybettik. Neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Biliyorsunuzki ikinci yarıya tüm takımlar üzerine koyarak başladı. Tabi Malatyaspor olarak bizde henüz transferin önündeki engeli ortadan kaldırmadık, şu anda çalışmalara devam ediyoruz, bitmiş değil.10 günlük bir süreç var. Yaklaşık %90 gibi hallettik, yani %5’lere kaldık.İnşallah 1-2 günlük süreç içerisinde bunu sonuçlandıracağımızı düşünüyoruz.Çünkü bu aşamada Malatyaspor’a yardımcı olamadıkları sürece kendileri menfaat kazanamayacaklardır. Şunu söylemek istiyorum, yani bizim çocuklar özellikle alt yapıdan gelen çocuklar bunları ilk yarı bittikten sonra kampa götürmeyi planlamıştık.Biz bununla alakalı Antalyada kamp yerimizi hazırlamıştık. Rezervasyona kadar yaptık fakat kaynak noktasında biz kaynakta oluşturduk. Biliyorsunuz iddia gelirlerinin önündeki engellerden dolayı kulüp KDV alacaklarını da alamıyordu. Fakat biz İddia ile konuştuk, İddia kulübe temlik koyan başkanlardan biriyle anlaşın eğer onlar kulübe iade ederlerse biz onlara ödeyelim onlarda kulübe ödesin dediler.Biz bunu kiminle hallederiz diye düşünürken, her platformda kendini Malatyaspor sevdalısı, Malatyaspor delisi, aşığı diye tanıtan her halde Haşim Karadağ bize bu konuda bize yardımcı olur dedik.Kendisi ile konuştuk ve Başkan 'Benim hesabıma para yattıktan 1 gün sonra gelin her türlü ben bu parayı kulübe iade edeyim, bununla kampınızıda yaparsınız lig başlamadan çocuklara ödemelerinizi yaparsınız' dedi.Fakat para yattıktan 1 gün sonra kendisiyle görüşmemize rağmen , ofisinde 1 gün boyunca beklememize rağmen hiçbir şekilde bize ödemedi ve 45 gündür telefonlarımıza çıkmıyor."

Mustafa Korkmaz, "Yani Karadağ size söz verdiği parayı ödemedi mi?" sorusu üzerine şöyle devam etti:

"Hayır kesinlikle ödemedi.Kesinlikle bu 35 bin lira hem kamp planlarımızı alt üst etti, hemde bu maçtan önce çocuklara ödeme yaparız düşüncesindeydik.Çünkü biz şu anda planlarımızı hiç transfer yapmayacak gibi düşünüyoruz arkadaşlar.Şu anda inanın şu çocukları mağdur etmediğimiz taktirde işte bugün ikinci yarının son 20 dakikasında gördünüz bu çocuklar hakikaten canla başla mücadele ettiler.Yani bu ligin çok çok üstesinden gelebilecek çocuklar. Fakat bu çocukları mağdur etmediğimiz taktirde bunlar başarıyı getireceklerdir."

Sıkıntının büyük olduğunu belirten kulüp başkanı Korkmaz, açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Malum sıkıntılar var, sıkıntı diz boyu. Bu da birtek Mustafa Korkmaz ile olmuyor. Yani burada kentin dinamiklerinin buna el atması gerekiyor. Burada kentin zenginleri içerdeki ve dışarıdaki tüm zenginlerimizin, işadamlarımızın, Belediyemizin, Çünkü Belediye Başkanımızda ikinci yarı için bize söz vermiş olduğu 100 bin TL var, bunu İengölspor maçı öncesinde hiç olmazsa, bu futbolculara , bu personele dağıtılmak üzere verirse ben inanıyorumki İnegölspor maçında çok farklı şeyler olacaktır.

Söylenecek söz kalmadı yani, yolun sonundayız ama yine bir şekilde henüz hiçbir şey bitmiş değildir, kesinlikle…Bu çocuklar bu ligin üstesinden gelecek kapasiteye sahiptir. Gerçekten buna bize demiyorum, çocuklara destek olunmasını istiyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız