SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefonu Çalınınca..

A- A+ PAYLAŞ

21 yaşındaki bayan, cep telefonu çalınınca jiletle kendine zarar verdi ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay Fırat Mahallesi’ndeki bir evde 20.30 sıralarında meydana geldi. M.T. adlı bayan, jiletle sol kolunu bilek kısmından kesmeye çalışarak intihara kalkıştı. Daha sonra pişman olan ve hastaneye kaldırılan M.T., cep telefonunun çalınması yüzünden bunalıma girdiğini, intihara kalkıştığını, daha sonra pişman olduğunu söyledi.

Bu arada M.T.’nin annesi olduğu öğrenilen 51 yaşındaki İ.T., polise daha sonra başvurarak evine misafir olarak gelen A.B. ve S.K.’nın cep telefonunu çaldıklarını öne sürdü. Polis bu kişileri bulmaya çalışıyor.

TELEFON SATMAYA GELDİ, SONRA..
Öte yandan Halfettin Mahallesi Halfettin Sokakta işyeri bulunan 22 yaşındaki E.A. adlı şahıs polise başvurarak, işyerine cep telefonunu satmak için geldiğini söyleyen 25-30 yaşlarındaki şahısla 130 YTL’ye anlaştıklarını ve kendisinin çekmecede bulunan toplam 4 bin 500 YTL tutarındaki para tomarını alıp telefon parasını ödemek istediğini, şahsın elindeki paranın tamamını çekerek kaçtığını bildirdi. E.A., kendisinde kalan telefonu incelediğinde, şahsın adının M.S. olduğunu öğrendiğini de polise bildirdi ve telefonu polise teslim etti. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız