SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Telefonum 24 Saat Açık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:31:02
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan’da yerel seçimlerin ardından göreve gelen muhtarlarla bir araya geldi.Muhtarların sorunlarını dinleyip, tek tek not alan Ağbaba, “Malatya’da ki tüm muhtarlarımızın emrindeyim. Telefonum 24 saat açık. Ne zaman isterseniz yanınızda olacağım.”dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu muhtarlar  toplantısına katıldı. 30 Mart seçimlerinde göreve gelen mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, köy ve mahallelerin sorunları değerlendirildi.

HİÇ BİR AYRIM YAPMADAN HİZMET VERECEĞİZ

Toplantıda konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Bir seçim sürecini geride bıraktık. Seçimlerden önce muhtarlarımız bizlerin ikinci meclisi olacak demiştik. Şimdi o meclisimizi topladık. Bir çok muhtarımız değişti. Tanışmak istedik. Sorunların ortadan kaldırılmasında beraber çalışacağız. Biz 49 mahallenin tamamının belediyesi olacağız. Köylerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan, bize oy versin vermesin her yere eşit hizmet götüreceğiz. İlçemizde olması gereken çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağız. Tespitlerimizi yapıp, öncelik sırasına göre hayata geçireceğiz.”

Kızıldaş’ın ardından söz alan CHP Milletvekili Veli Ağbaba, “Yeni seçilen muhtarlarımızı ve geniş katılımlı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren belediye başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

ARGUVAN’I BÜYÜTEN NÜFUSU DEĞİL,NİTELİĞİ

Arguvan’ın ismiyle nüfusu arasında ters orantı olduğunu kaydeden Ağbaba, “ Meclisteki arkadaşlarım Arguvan’ı çok daha büyük bir ilçe olarak biliyor. Ama Arguvan’ı büyüten nüfusu değil. Arguvan’ın niteliği,hem Malatya’ya hem de Türkiye’ye verdiği değerleri. Arguvan aynı zamanda Türkiye’de örnek bir ilçe. Kardeşçe, barış içinde, hoşgörüyle yaşanılan bir ilçe. Arguvan’daki ve Malatya’daki tüm muhtarlarımızın emrindeyim. Telefonum 24 saat açık. Ne zaman isterseniz yanınızda olacağım. 2,5 yıldan beri dertlerinize çözüm bulmaya çalışıyoruz. Köylerimizin, mahallelerimizin gelişmesi için elimden ne geliyorsa yapacağım. Arguvan’ın ve Malatya’nın gelişebilmesi için katkı vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 

2 KADIN KÖY MUHTARI..

Öte yandan, Muhtarlar toplantısında en çok alkışı Arguvan’ın  ilk kadın muhtarlarından biri olan Bozan Köyü Muhtarı Hatun Yılmaz aldı. Arguvan’da 30 Mart yerel seçimlerinde Bozan Köyü Muhtarlığına Hatun Yılmaz, Yazıbaşı Köyü Muhtalığına ise Nurhayat Eren seçilmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız