SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Telefonumu Verdim, Arayan Olmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, her türlü eleştiriye hazır olduklarını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi'nde huzur toplantısı yapıldı. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte katıldığı huzur toplantısında muhtarların dilek, temenni ve şikayetleri dinlendi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, şimdiye kadar yaptıkları uygulamaların aynen devam edeceğini ve buna ilave tedbirler de alabileceklerini söyledi.

Kahya, "Gerek uyuşturucu olsun, gerekse ahlaksızlık olsun, gerekse de diğer asayişi bozucu olaylarda sadece Malatya'da değil, bütün Türkiye'de yükseliş var. Bunu nedeni sosyologlar araştırıyorlar. Bize düşen tarafı ile biz gerekeni yapmaya çalışacağız. Bunların hepsi polisiye tedbirlerle önlenecek konular değil. Çok boyutlu bir konu. Biz kendi üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Kendisini muhtarlara cep telefonunu verdiğini ancak şimdiye kadar hiçbir telefonun kendisine ulaşmadığını söyleyen Kahya, "Demek ki, kayda değer bir olay yok ki aranmıyor. Muhtarlarımız 'Rahatsız etmek istemiyoruz' diyorlar. Biz kesinlikle rahatsız olmayız. Telefonlarımız 24 saat açık" diye konuştu.

Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkan Vekili Bayram Polatbaş ise Türkiye'de bir ahlaki çöküntünün olduğunu belirterek, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Polatbaş, "Emniyet Müdürümüz, Malatya'da göreve başladıktan buyana trafik, asayiş ve gerekse de sosyal faaliyetler olsun her alanda yaptığı çalışmaları muhtarlar olarak takdirle karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız