SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Telefonumuz 24 Saat Açık'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya'nın Arapgir ilçesinde inceleme yaptı.

Beraberinde bazı belediye başkanı, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte önce Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret eden Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, daha sonra Belediye Düğün Salonu'nda muhtarlar ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

İletilen sorunları tek tek not alan milletvekili Ömer Faruk Öz, burada yaptığı konuşmada, AKP iktidarının sağlık, ulaşım, köylere hizmet, su ve diğer alanlarda yaptıkları hizmetleri dile getirdi. "Hizmette durmak yok, yola devam" diyen milletvekili Öz, kendilerinin TBMM'deki işlerinden fırsat buldukça, hemen hemen her hafta Malatya'ya geldiklerini bildirdi. Telefonlarının 24 saat açık olduğunu, halkın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bizler de insanız, hata yapabiliriz. Hatalarımız olunca bizleri uyarınız. Çünkü, halkın hoşnutsuzluğu varsa o hizmeti yapsanız da tadı olmaz" ifadelerini kullandı.

Gittikleri yerlerde vatandaşların hep hükümete destek verdiklerini gördüğünü aktaran milletvekili Öz, "Milletimiz bu gibi durumların ortadan kaldırılıp, demokrasinin daha geniş alanlara yayılmasını istiyor. Milletimiz, kimseye imtiyaz tanınmasını istemiyor. Herkesin eşit olmasını istiyor. Halkımız kimseye imtiyaz istemiyor. Hükümetimizin demokratik açılım konusunda çalışmaları halkımız tarafından teveccüh görmesi bizleri memnun ediyor" şeklinde konuştu.

Öz, Belediye Düğün Salonu'nda halkın sorunlarını dinlemesinden sonra bazı köyleri de ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız