SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telekom Müdürlüğüne Atama

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü'ne Ebubekir Ünver'in atanması nedeniyle görev teslim töreni düzenlendi.

Anemon Otel'de düzenlenen görev değişim töreninde konuşan Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Erhan Kaya, 11-17 nisanın İnternet Haftası olması dolayısıyla internetin önemi ve TTnet hakkında da bilgi aktardı. İnternetin artık yaşamın içinde olduğuna dikkat çeken Kaya, 6,5 milyar nüfusun 2 milyarı, Türkiye'de 70 milyon nüfusun ise 30 milyonunun internet kullandığını parmak bastı. 42 bin okula internet hizmeti verdiklerini söyleyen Kaya, Fatih projesi ile de okullardaki internetin yaygınlaştırılacağını vurguladı.

İnternet ücretinin Türkiye'de pahalı olduğunu söyleyen bir basın mensubunun sorusunu da cevaplayan Erhan Kaya, "İspanya'da 27 euro ve Yunanistan'da 23 eurodur. Türkiye'de ise yılda 3 milyar TL internet altyapısına para harcanıyor. Altyapı ücreti fazla olması dolayısıyla bu da fiyatlara yansıyor" ifadelerini kullandı.

Sabit telefonların 7'den 7'ye 3 bin dakika bedava hizmetine cumartesi ve pazarın da ilave edileceğini söyleyen Kaya, "Türk Telekom özel şirket olmanın yanı sıra devletin sosyal sorumluluğunu bilen ve üzerinde taşıyan bir kuruluştur" şeklinde konuştu.

Kaya'nın konuşmasından sonra Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü'ne atanan, Karaman İl Müdürü Ebubekir Ünver bayrağı daha yükseklere çıkaracağını söyledi. Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü'ne atanan Malatya İl Müdürü Yusuf Kaplan ise yeni müdüre başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız