SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telekom ve B.Belediye Lider

0
Güncellendi - 2018-09-19 02:54:18
Telekom ve B.Belediye Lider
A- A+ PAYLAŞ

U19 1.Küme'de üçüncü hafta geride kalırken, A Grubu'nda Telekomspor, B Grubu'nda ise Battalgazi Belediyespor lider durumda bulunuyor.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) ile Futbol Malatya İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen U19 1.Küme'de üçüncü hafta geride kaldı.

A Grubu'nda oynadığı 3 karşılaşmayı kazanan Telekomspor, 9 puanla zirvede yer alıyor. Telekomspor, oynadığı 3 karşılaşmada 10 gol kaydederken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Grup'ta 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplayan Malatya Galataspor ise ikinci sırada yer alıyor. 6'şar puanlı ekiplerden Kale Gençlerbirliği üçüncü, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise dördüncü sırada bulunuyor.

Grup'ta beşinci sıradaki Malatya Fenerspor ile altıncı sıradaki Malatyagücü'nün 3, Pütürge Gençlikspor'un 1 puanı bulunuyor. Grup'ta son sıradaki Malatyaspor'un henüz puanı yok.

B Grubu'nda ise büyük bir çekişme var. Oynadığı 3 karşılaşmayı kazanan Battalgazi Belediyespor, averajla lider durumda bulunuyor. Battalgazi Belediyespor, oynadığı 3 karşılaşmada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise gol görmedi. Grup'ta bir diğer 9 puanlı takım Orduzuspor ise averajla ikinci sırada yer alıyor.

Grup'ta 7 puanlı Sanayispor üçüncü, 6 puanlı Arguvan Belediyespor dördüncü, 4 puanlı Demirspor ise beşinci sırada yer alıyor.

B Grubu'nda Hekimhan Belediye Girmana ve Erkenek Hürriyet'in ise henüz puanları yok.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (5 yıl önce)
    Bir Spor Sever olarak Amatör spor camiası içerisinde son 2 yıldır takip ettiğim ve çalışmalarını beğendiğim alt yaş kategorilerin tamamında yer alan Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı spor kulübü bu sezon neden yok ve katılmasına rağmen neden ligden ihraç edilmiş kurum yöneticileri hem kurum hemde Malatya mızın gençlerinin faydalandığı bu kulübü neden kapattılar çok merak ediyorum. umarım bu hatadan dönülür.
    0
    0
    Yanıtla