SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TEMAD Malatya Açıldı

0
Güncellendi - 2016-11-04 02:32:56
TEMAD Malatya Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Emekli Astsubaylar Deneği Malatya İl Başkanlığı, (TEMAD) düzenlenen törenle açıldı.

Saray Mahallesi şehit Fahri Koçyiğit sokağında açılış törenine, TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, TEMAD Malatya İl Başkanı Mustafa Coşkun, Malatya Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, STK başkanlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.

İl Binasının açılış konuşmasını yapan TEMAD Malatya şube Başkanı Mustafa Coşkun ‘’ TEMAD olarak bakış açımız insan haklarına saygıda taviz vermemektir. Milletimiz ve camiamızın gelenek ve göreneklerimizi göz önünde bulundurarak birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır’’ ifadelerine yer verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Ahmet Keser ise, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Türkiye’de var olduğunu ve 106 bin toplum sivil toplum kuruşundan bir tanesi olduğu belirterek, ‘’ Ancak, 106 bin sivil toplum kuruluşunun içerisinde, 6 STK özel kanunla kurulmuştur bunlardan bir tanesi de TEMAD’dır. Emekli askerlerin politize olmadan Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, sosyal yaşama ve halkın değerlerine katkı amaçlı kuruşmuş olan, TEMAD varlığını bu çerçevede, muhafaza ederken üzülerek belirtelim ki Türk Silahlı kuvvetleri kendi içerisinde politize olan yapılar senelerdir, milli ordu yapısına maalesef zarar veriyorlar’’ şeklinde konuştu.

Türk Ordusunun kendi milletinden koparmak isteyen insanlar her dönemde var olduğu belirten Keser, ‘’Ucu dışarıda olan ucu batıda olan daha önce, bugünün meselesi değil bu daha önce Türk ordusunu bölmeye çalışan insanlar, bugünde varlığını aynı amaç doğrultusunda sürdürmeye çalışıyorlar’’diye konuştu.

iha

temad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız