SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Temas Halinde Olduğumuz Birkaç Futbolcu Var"

0
Güncellendi - 2017-01-13 18:41:30
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren deneyimli çalıştırıcı, "Bizim transfer çalışmalarımızı yönetim devam ettiriyor, gerekli isimleri biz başkanımıza ilettik, yeni çalışmalar içerisindeyiz, mevkileri sunduk. Devre arası transferler daha zor oluyor. Bir kaç tane temas halinde olduğumuz futbolcu var ama netleşmeden bir şey söylemek istemiyorum. Pivot santrfor ile sol bek transfer edeceğiz. Santrfor oyuncu yabancı olacak, sol bek ise yerli olacak" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Şahin Mansur (7 yıl önce)
    Osman bey futbolcuları Yönetim alıyor hocaya ne malzeme verirsen onun karşılığını alırsın beceriksiz yönetim futbolcu ismini verirsen senden önce kapıp götürürler sende baka kalırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Hadi ama hocam ligler başladı aldığımız futbolcudan ne kadar nederece faydalanacagiz dimi ama
    0
    0
    Yanıtla