SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temayül Sonrası!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:54
Temayül Sonrası!.
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin belediye başkan aday adaylarının parti teşkilat ve tabanındaki yansımalarını tespite yönelik temayül yoklaması dün Yeşiltepe Spor Salonu’nda yapıldı.

Malatya Büyükşehir ve ilçe belediyeleri için aday adayı olan 135 ismin oylandığı temayül yoklamasına yoğun katılım gerçekleşti.

Temayül yoklamasında oylama saat 10.00’da başladı, 15.00’de sona erdi. Oylama süresince oy kullanacak partilileri etkilemek için aday adayları yoğun çaba gösterdi. Aday adayları, bu kapsamda Yeşiltepe Spor Salonu dışında stand ve çadır kurarak oy kullanacak partililere ulaşmaya çalıştı, çeşitli ikramlarda bulundu.

Oylamanın bitmesinden ve aday adayları ile birlikte partililerin de salondan ayrılmasından sonra Yeşiltepe Spor Salonu içinde ve dışında bu defa temizlik çalışmaları başlatıldı.

Semt pazarlarının sona ermesinden sonraki toplanma görüntülerini anımsatan temizlik çalışmaları sırasında AKP bayrakları ve aday adaylarının fotoğrafları çöplükte yer alırken, standların sökülmesi, aday adaylarına ait afişlerin indirilmesi ve araçlara yüklenerek götürülmesi için işçiler yoğun bir çalışma yürüttü. 

FOTO: Niyazi DOĞAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız