SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tembel' ve Centilmen!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:53:03
'Tembel' ve Centilmen!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın iki ekibi arasında oynanan BAL baraj maçında kale arkasında top toplamakla görevlendirilen çocuk ilginç hareketleri ve tepkileri ile güldürdü.

İl Özel İdarespor ile Demirspor arasında Yeşiltepe Stadı'nda oynanan maçta kale arkasında görevlendirilen çocuk, maçı uzanarak seyrederken, auta çıkan ve uzağa giden toplar yüzünden rahatı bozulunca tepki gösterdi. Futbolculara "Ohoooo.. Niye bu kadar uzağa vuruyorsunuz?. Sanki topu siz getiriyorsunuz!." diye sitem eden, tepki gösteren çocuğa, kale arkasında ısınan Demirspor yedeklerinden gelen "Çok konuşma da git topu getir!." çıkışı, duyanları güldürdü.

KADIN GÖREVLİYE ÇANTA AĞIR GELİNCE..

Bir başka ilginç görüntü de Malatya ile Konya takımları arasında oynanan İnönü Üniversitesi Stadı'ndaki ampute maçında yaşandı.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü'nde sakatlanan bir futbolcu için saha içerisine Sağlık görevlisi çağrıldı. Sağlık görevlisi kadının elindeki çantayla koşmakta zorlandığını gören maçın 3. hakemi Ahmet Etçi, görevliye yardımda bulundu. Çantasını sağlık görevlisinin elinden alarak sakatlanan futbolcunun yardımına koşan Hakem Ahmet Etçi'yi diğer hakem arkadaşları tebrik etti.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız