SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TEM'den Terör Gözaltıları

0
Güncellendi - 2016-01-22 21:48:09
TEM'den Terör Gözaltıları
A- A+ PAYLAŞ

  • Emniyet TEM Şubesi, başlattığı operasyonda çoğu İnönü Üniversitesi öğrencisi yaklaşık 40 kişiyi gözaltına aldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerince terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirdiği operasyonda çoğunluğu İnönü Üniversitesi’nde öğrenci 40 kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Emniyet TEM Şubesi’nin düzenlemiş olduğu operasyonun  Cuma sabah saatlerinde gerçekleştiği ve önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldığı belirtildi.

Operasyonun terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik olduğu ve baskın yapılan adreslerin büyük çoğunluğunun üniversite öğrencilerinin kalmış olduğu evler olduğu ifade ediliyor.

Yaklaşık 40 kişinin terör örgütü üyeliği suçlamasıyla hakkında gözaltı işlemi yapıldığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (8 yıl önce)
    Genel olarak temizliğe devam bu vatan sahipsiz değil YÜCE ALLAH IM güvenlik personelimize yardım etsin korusun selamet versin dilerim, hepsini başarılı çalışmalarından dolayı yürekten kutlarım. ES SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKETÜHÜ.
    0
    0
    Yanıtla