SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temeli Kazılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:01:54
Temeli Kazılıyor
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde, dünyanın ilk merkezlerinden birisi olacak Karaciğer Nakil Hastanesi’nin inşaatı için temel kazısı çalışmaları başladı. 

Karaciğer organ nakillerinde Avrupa’da birinci, dünyada ise ikinci merkez olan Turgut Özal Tıp Merkezi’nin bünyesinde kurulacak olan Karaciğer Nakil Hastanesi, kampüs içerisinde Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi ile Tıp Fakültesi anfi binasının arka kısmında yapılıyor.

Karaciğer Nakil Hastanesi inşaatı için temel kazı çalışmalarına başlanırken, inşaat alanında kepçe ve kamyonlarla toprak taşınarak temel kazı seviyesi düzeltiliyor. Temel kazı çalışmalarının bitiminin ardından temel atılarak, inşaat çalışmalarına başlanılacağı öğrenildi.

Bu arada, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Karaciğer Nakil Hastanesi için, “Üniversitemizdeki lisansüstü eğitim veren 5 enstitüden birinin Karaciğer Nakli Enstitüsü olduğunu ve bunun dünyada ikinci bir örneği olmadığını bilmenizi istiyorum. Şu anda Karaciğer Nakli Hastanesi’nin de inşaatına başlamış bulunuyoruz. Başından beri söylüyoruz; bu, bir Türkiye Projesi, bir Anadolu mucizesidir. Bu proje Malatya’da gerçekleşiyor. Malatya, bu yüzden çok şanslı bir şehir” ifadelerini kaydetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız