SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temelini Tüfenkci Atacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:53:43
Temelini Tüfenkci Atacak
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Cumartesi ve Pazar gününü Malatya’da çeşitli program ve etkinliklere katılarak geçirecek.

Alınan bilgiye göre, Bakan Tüfenkci, bu gece uçakla Malatya’ya gelecek. Bakan Tüfenkci’nin Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek olan çeşitli açılış ve etkinliklere katılacağı ve Pazar günü akşam Ankara’ya döneceği belirtildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin 27 Aralık Pazar günü saat 13.00’de Battalgazi Belediyesi’nin DSİ Şube Müdürlüğü alanında yaptıracağı yeni hizmet binasının inşaatının temel atma törenine katılacağı bildirildi. Törene AKP Malatya Milletvekillerinin de katılacağı belirtildi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da hafta sonu için Malatya programına son anda programlarında yapılan değişiklikler nedeniyle gelemeyecekleri öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız