SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Temeller Sağlam Atılmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:18:26
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nden (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın temellerinin sağlam atılması gerektiğini belirterek, “Tercih ettiğiniz kişi mahir insan olacak ve işi bilecek” dedi.

Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Tecde Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın temellerinin sağlam atılması gerektiğini belirtti.

Vatandaşların tercihinin işi bilen insandan yana olması gerektiğine vurgu yapan Ahmet Münir Erkal, “Tercih ve takdir hakkını ciddiyetle değerlendirmemiz gerekiyor. Tercih ettiğiniz kişi mahir insan olacak ve işi bilecek. İşi bilecek ki sizin paralarınızı doğru değerlendirsin. Yatırımları doğru yapsın. Paranızı çarçur etmesin. Aynı yolu 5 kere yıkıp, yapmasın. 1 liralık iş bu tarzda yıkıp, yapmakla 12 liraya mal oluyor” diye konuştu.

“İktidar, milletin iradesine saydı duymalıdır” diyen Erkal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İktidar kim olursa olsun milletin seçtiği bir belediye başkanına tavır koyar, onun kaynaklarını keser ve onun hakkı olan parayı engellerse; yani millete tehdit ve şantaj yaparsa, bu iktidar özü itibariyle bitmiş ve tükenmiştir. Gerçek iktidar, milleti seviyorsa ve de milli iradeye saygı duyuyorsa, ben seçilirsem bana da saygı duyacak. Bana saygı duymuyorsa, tehdit ve şantaj yapıyorsa, o iktidar yerle bir olmaya mahkumdur. En kısa zamanda yerle bir olur. Bu milletin iradesine saygı duyacaklar. Eğer iktidar partisi olmadığım halde Malatya halkı beni seçiyorsa, oturup kendi derdine yansın. “nerede ne yanlış yaptım” diye kendine hesap sorsun. O zaman gelsin sizden özür dilesin. Fazilet, erdem, şeref odur.”

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ise Malatya’nın gelişip, büyümesi için çalıştıklarını kaydederek, “Bir yıllık bir çalışma neticesinde, ‘İşi ehline verin’ gereğince Ahmet Münir Erkal Bey’in aday olması için çaba sarf ettik. İşin ehlinin, işin başında olması gerekiyor. Liyakat ver ehliyet sahibi olan kişinin bu işi yapması gerekiyor. Malatya’mız bu seçimlere büyükşehir olarak girecek. 13 ilçe belediyesi ve üzerinde de büyükşehir belediye başkanıyla Malatya’mız yönetilecek. Malatya, daha önce sınırları küçücük olan bir il olarak yönetiliyordu. Şimdi bir tarafında Sivas, bir tarafında Erzincan, bir tarafında Diyarbakır, bir tarafında da Kahramanmaraş sınırlarıyla bütün Malatya yönetilecek. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ufkunun olması, geleceği görmesi ve tüm ilçelerdeki yatırımları yapacak kapasite ve bilgiye sahip olması gerekiyor. Allah şahittir, bizim bu işte nefsimiz yok. Bizim tek tercihimiz Malatya’mızın gelişip, büyümesidir” şeklinde konuştu.

SP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Hamza Paşahan, milletin yüzünün Saadet Partisi ile güleceğini kaydederek, “Milli Görüş belediyeciliği herkesi mutlu edecek. Saadet Partisi kazanınca, herkes kazanacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız