SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Temiz Çevrem'e Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:52:37
'Temiz Çevrem'e Destek
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde ‘Temiz Çevrem’ kampanyası başlatılırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi bu kampanyaya destek veriyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Mayıs Çarşamba günü ‘Temiz Çevrem’ temizlik kampanyası başlatılacak. Mehmet Buyruk Caddesi’nde başlatılacak olan temizlik kampanyası ile Malatya genelinde temizlik seferberliği ilan edilecek.

Vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla çevrenin geliştirilmesi, korunması ve kirlenmesinin önlenmesinin herkesin görevi olduğu hatırlatılarak, ‘Temiz Çevrem’ kampanyası ile rutin temizlik çalışmalarının haricinde vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, cadde, sokak, park, bahçe gibi ortak yaşam alanlarında temizlik seferberliğinin yapılması gerektiği belirtildi.

6 Mayıs Çarşamba günü Mehmet Buyruk Caddesi, Turgut Özal Camii önünde başlatılacak olan ‘Temiz Çevrem’ kampanyasına Malatya’daki tüm sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar davet edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız