SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Temiz Malatya İçin El Ele..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Esenlik ltd. Şirketi Dünya Çevre Haftası nedeniyle Temizlik Kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde Hidayet Mahallesi'nin girişinde bir tören düzenlendi. 
Düzenlenen törene, Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Selim Pilten, Alican Bozkurt, Daire Müdürleri, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Münir Özpolat, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağcı, mahalle muhtarları, öğretmenler ile öğrenci ve izci grupları katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, startı verilen temizlik kampanyasının Malatya'nın her tarafında yapılacağını söyledi. 
Bozkurt, "Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Malatya'nın daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için temizliğe önemli yatırımlar yaptı. Tüm araçlarımızı değiştirdi. Koordineli çalışma sistemleri oluşturularak, mahalleler başta olmak üzere şehir temizliği günün her saati yapılmaktadır. Her mahallemize çöp arabalarımız girerek günlük çöp toplamaktadır. Bunun yanı sıra mevcut konteynırlar değiştirilip, yerlerine yenisini koyduğumuz gibi 2200'ün üzerinde yeni konteynırlar alarak ihtiyaç duyulan yerlere konulmuştur. Şehir merkezine çöp sepetleri, izmarit kutuları yerleştirildi. Pazaryerleri anında temizleniyor. Temizliğin yanı sıra ilaçlama çalışmaları da aralıksız sürüyor. Kampanyamız aralıksız her yerde devam edecek. Burada çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere bütün Malatyalılara sesleniyorum. Temiz bir Malatya için el ele verelim" dedi. 

Temizlik Kampanyası çerçevesinde törene katılan konuklar çöp toplayıp, yürüyüş yaptılar. Öğrenciler ve izciler de taşıdıkları dövizlerle temizlik ile ilgili mesajlar verirken, daha temiz bir Malatya için çöp topladılar. Temizlik Kampanyası çerçevesinde Malatya şehir merkezi başta olmak üzere Malatya'nın her mahallesi temizlenecek. Bu arada, Şehir merkezinde Yeni Camii içerisinde bulunan tuvaletler ve lavabolar yapılan tadilatla yeniden düzenlendi. 
Yaklaşık 70 bin liraya mal olan yenileme çalışmalarıyla daha hijyenik bir ortam oluşturuldu. Vatandaşların ücretsiz kullanabilecekleri tuvaletlerde ayrıca gün boyu temizlik görevlisi de hazır bulunacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız