SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Temiz Siyasetin Adresiyiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Tandoğan Mahallesi ile Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarla görüşen Çakır,"Barış içinde yarış" hedeflediklerini söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarıyla ilgili yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, dün Tandoğan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısına İl başkanı Mustafa Şahin, Milletvekili Mehmet Şahin katıldı.

Mahalle sakinleri 'çevre yolu altının üvey evlat muamelesi görmesi bizleri üzmektedir. Bundan sonra buraların öncelikli hizmet alan yerler olması için çalışılmasını istiyoruz' dedi

İl başkanı Mustafa Şahin; “AK Parti, temiz siyasetin adresidir. AK Parti, ilkeli siyasetin adresidir. AK Parti, millet odaklı insan odaklı siyasetin adresidir. AK Parti bizzat milletin partisidir, milletin iktidarıdır. 'Bu ülkede yoksulluğun sebebi AK Parti değildir. Yoksul üreten, yoksulluk üreten politikaların sahibi AK Parti değildir, olmamıştır. Siyaseti '2002 öncesi ve sonrası diye siyaseti sınıflandırmak gerekmektedir” dedi

Ahmet Çakır yaptığı konuşmasında; Sözlerime başlamadan şunu belirtmek isterim, önceki gün Ankara’daydık, il başkanımızla başbakanımızla görüşme fırsatı bulduk hepinize başbakanımızın selamını getirdik. Biz ak parti olarak “Biz 'barış içinde yarış' diyoruz. Biz seçim yatırımı olsun diye popülizm yapmıyoruz. Seçim yatırımı olsun diye milletimizin değerleri ile geleceği ile oynamıyoruz. 'Bizim gerilim siyasetiyle işimiz olmayacak. Çatışma siyasetiyle işimiz olmayacak. Çamur atmak, karalamak, enkaz edebiyatı yapmak bizim tarzımız değildir. Biz projelerimizi konuşuruz. Uygulamak için enerjimizi ona sarf ederiz. Daha çağdaş, daha modern bir kent için çalışacağız. Malatya’nın kaybedecek ne bir günü, ne de bir dakikası yoktur. Gücüne güç katarak yoluna devam edecektir” dedi

Mehmet Şahin ise yaptığı konuşmasında; “Bizim yani Ak Partinin bugüne kadar başını öne eğecek hiçbir çalışması olmadı. Ben dış işleri komisyonu üyesiyim hangi devlete gitsem, onurlu gururlu ve en üst seviyede karşılanıyoruz. Biz bugün bu intibaı en üst seviyede elde etmişsek, başbakan Davos’ta o çıkışı yapmışsa, biz bu gücü, başbakan bu gücü, sizin desteğinizden almıştır. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millettir, yani siz siniz. İşte eğitim, işte sağlık, işte ulaşım bizim yaptıklarımıza onların hayalleri yetişmiyor. Çünkü biz milletimizin derdi ile dertleniyoruz. Biz altı vekil Malatya için, sizin için, belediye başkan adayımızın emrinde olacağız. Ama o da sizin için çalışmazsa gelin hesabını bize sorun” dedi.

9 Şubat Sabah saatlerinde uğur sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında esnaflara bilgi veren Çakır, “Güney kuşak yolu ve kuzey kuşak yolunu iki yıl içerisinde hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi. Sadece 5 yıllık bir sorumluluk almıyoruz yılların sorumluğunu aldığımızın farkındayız, onun için tüm gücümüzle bu sorumluluğu yerine getirmek için çalışacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız