SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temizliğe 9 Araçlık Takviye

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın kent temizliği işlerini de üstlenen belediye bünyesindeki Esenlik Şirketi, temizlik hizmetleri için mevcut araç parkına sıkıştırmalı 6 çöp toplama kamyonu, 1 adet çöp konteynırı yıkama, dezenfekte ve asfalt yıkama aracı, 1 adet 14 ton su kapasiteli yol yıkama ve 1 adet de yol süpürme aracından oluşan 9 araçlık takviye yapıldı. Bu nedenle düzenlenen törende, ayrıca Esenlik Şirketi'nin başarılı personeli de ödüllendirildi.

Araçlar belediye önünde sergilenirken, düzenlenen törende konuşan şirket genel müdürü Osman Furkan, 1984 ve 1987 yıllarında alınmış 24 adet sıkıştırmalı çöp kamyonuyla temizlik hizmetini sürdürdüklerini, 6 yeni kamyonla çöp kamyonu parkını geliştirdiklerini, yol süpürme aracı sayısının 5'e çıktığını bildirdi. Malatya'nın çöpünün yüzde 75'inin günlük, yüzde 25'inin ise üç günlük peryotlarla toplandığını belirten genel müdür, araçların şirketin öz kaynağıyla satın alındığını kaydetti.

Belediye Başkanı Cemal Akın da, her geçen gün daha kaliteli hizmet sunumunu amaçladıklarını, belediyecilik denildiğinde ilk akla gelen şehir temizliği ve temizlik faaliyeti olduğunu, bu hizmeti etkinleştirmeyi hedeflediklerini, bu konuda da vatandaştan olumlu tepkiler aldıklarını kaydetti. Akın, her geçen gün, belediyenin diğer hizmetleriyle ilgili makine parkının da güçlendirileceğini sözlerine ekledi.

Törenin son bölümünde ise, Esenlik Şirketi'nin çeşitli birimlerinde çalışan 15 başarılı personele teşekkür belgeleri ve 100'er YTL ödülleri de verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız