SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Temizliği Standarda Ulaştırdık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:33
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu bölgesi Kaldırım ve Şanlıkaya mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, Mart ayı sonu itibari ile iş makinalarının hizmet için her mahalleye gireceğini söyledi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu bölgesi Kaldırım ve Şanlıkaya mahallesinin sorunlarını yerinde dinledi. Burada yapılan toplantıya, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Aslan, Abdulvahap Şerefhanlı, Yaşar Karataş, Muzaffer Karakuş, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Burada ilk olarak konuşan AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP iktidarları döneminde Malatya’ya önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, sorunları çözen bir iktidar olduklarını söyledi. Güder, birlik ve beraberlik içinde Malatya’ya ve ülkemize hizmet etmek için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti. 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da temizliğin bir standarda ulaştığını belirterek, “Ben gelirken Malatya'yı gezdim. Buraları da zaman zaman yapıyorum. Temizlik konusunda Malatya temizlik bir standarda oturdu. Belki de Türkiye'de hiç bir yerde olmayacak temizlik standardını hafta sonu olmasına rağmen üst seviyeye ulaştırdık. İdarecilik mazeret kabul etmez. Problem varsa çözmek, kaynak yoksa kaynak üretmek gibi bir sorumluluğu vardır” diye konuştu.

Türkiye’de en çok proje yapan belediyelerden birinin Battalgazi Belediyesi olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Biz bunun için ayrı bir proje birimi kurduk. Şu anda Türkiye'de en çok projeyi yapan ve hibe anlamında kendi belediyesine para aktaran Battalgazi Belediyesi’dir. Türkiye'de rekor bizdedir. En son Arslantepe ile olan projede, Birleşmiş Milletlerin, Anadolu Efes grubunun, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, seyahat acentelerinin ve bizlerin ortaklığıyla Arslantepe’nin dünya kültürel mirasına girmesi noktasında başarılı bir proje gerçekleştirdik” dedi.

Mart ayı sonu itibari yeni belediye hizmet binasının temelini atmayı planladıklarını belirten Başkan Gürkan, “DSİ’nin yeri 34 dönümlük alanı aldık. Mart ayı sonu itibariyle Battalgazi Belediyesi hizmet binasının temelini atacağız. Buda başarıdır. Bunlar Malatya tarihinde olmamış konulardır. Bunun geri dönüşü de yoktur. Hiç kimse kafasında münferit anlamda laflar felan etmesinler. Bu konuda geri dönüş olmaz. Başbakanımızda geldiği zaman Battalgazi’nin Yeşil Kuşak Projesi’ni desteklediklerini belirtmişlerdir. Bu süreçten sonra Türkiye'de şehir parkları ile ilgili bir olgu çıktı. İlk konuda İstanbul'da şehir parkları yapılması konusunda Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu geçenlerde bir açıklama yapmıştır. Ayrıca bu hizmetlerin yürütülmesi konusunda araç gereç alımları da gerçekleşti. İş makinalarımız, Mart ayı bitimi her mahallemize hızlı ve seri bir şekilde girecektir. Başkan talimat verir, kaynak meydana getirir. Talimatı verdim. 150 kim'lik alan asfaltlanacaktır. Hiç bir mahallemiz mağdur edilmeyecektir” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız