SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Temizlik Çok Güzel Yapılıyor"!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:59:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Meclis Üyeleri, Göztepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. 

Göztepe Mahallesi toplantısında Konuşan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Bu ülkede bugüne kadar yaklaşık belki 200 yıldır ülke siyasetinde etkili olan maalesef belki bizim gibi düşünmeyen bizim gibi yaşamayan bizim gibi bir takım doğruları olmayan insanların bu ülke siyaseti üzerinde çok ciddi etkileri olmuştur. 200,250 yıldan bu tarafa Osmanlı'dan devraldığımız bu ülkenin topraklarını gerçekten biz daha iyi bir hale getirmenin gayreti içerisinde olduk. Bugün bakıyoruz biz siyasette yasamada bize düşen nedir, vatandaşımızın sahada karşılaşmış olduğu bizden talepleri ney ise onları yerine getirmeye çalışıyoruz,sizlerin bize iletmiş olduğunuz sorunları biz meclis çatısı altında onları yasalaştırma için vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermek için çalışıyoruz. 12. Cumhurbaşkanını seçiyoruz. Bugüne kadar hep vekiller seçiyordu. Burada da işi aslına havale ettik, 2010 yılında bir referandum yaptık, yine sizlerin destekleri ile bir takım yasal düzenlemeler yaptık onun içerisinde Cumhurbaşkanını milletin seçmesi gerekiyordu o gün bunu yasal bir zemine oturttuk" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, “Belediye Başkan Yardımcılarımız, Fen İşleri Müdürümüz,Temizlik İşleri Müdürümüz,Meclis Üyelerimiz ile beraber mahallelerimizi ziyaret ediyoruz bir grup halinde mahallelerimiz de ki sorunlar nelerdir gelip onları tespit ediyoruz, geçtiğimiz günlerde temiz ihalemiz yapıldı ve o günden bu güne ne ben ne de temizlik işleri müdürümüz ve Belediye Başkan Yardımcılarımız 5 gündür uyumadık gece gündüz çalışmalarla bizzat alakadar olduk gece denetimlerimizi sürdürdük ve sabah erkenden caddeleri gezdiğimde temizliğin çok güzel yapıldığını gördüm neticede ateşin önünde pişmeseniz o işi yapamazsınız. Asfalt çalışmalarımız tam hızda devam ediyor 64 km stabilize yeni yol açma çalışması 15 ve 20 km arası asfaltlama çalışmaları yapılmıştır şu anda da devam etmektedir çalışmalarımız.Tabi bu çalışmalar devam ederken de sizleri gelip mahallelerde bizzat dinliyoruz sorunlarla ilgili ve sorunların çözüm önerileri ile ilgili sizleri burada dinliyoruz. Mahalle muhtarımız ilaçlama dedi bu ilaçlama konusu kanunen Büyükşehir Belediyemize tevdi edilmiştir, Büyükşehir Belediye Başkanımıza da bu konuyu ilettik sayın Başkan şuanda mevcut 8 aracın olduğunu 4 aracında önümüzde ki hafta içerisinde geleceğini ve ilaçlama ile ilgili problemlerin çözülmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ancak lavra döneminde gerekli tedbir alınamadığı için biraz sıkıntıların olduğunu bu süreçte belki sıkıntılar yaşarız ama önümüzdeki dönemler de bunlarla alakalı herhangi bir sıkıntı olmayacağını Sayın Ahmet Çakır Başkan kendisi bunları ifade etmiştir” diye konuştu.

Gürkan şöyle devam etti: “Kentsel Yenileme ile ilgili çalışmaları başlattık Allah nasip ederse bayram sonrası Belediye Başkan Yardımcımız Yaşar Karataş bey o çalışmaları yürütüyor. Bayram sonrası biz vekillerimiz ile birlikte şehircilik Bakanımızı ziyaret edeceğiz onların bize çizmiş oldukları bir yol haritası var yani harita ve planla ilgili çalışmaların yürütülmesi ve sayısallaştırılması ile ilgili orada bir ödeneğin aktarılması ile ilgili gayretimiz olacak kentsel yenilemeye bizim yaklaşımımızda sizlerin değerlerinizin esas alınması inanç değerleri,gelenekler,görenekler buranın kendi sosyal ve sosyolojik yapısını esas alan bir kentsel yenileme modelinin uygulanması noktasında bu konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve bu konunun ilgili olan sorumlularına söyledik onlarda zaten Türkiye genelinde bu yaklaşımı esas alan bir kentsel yenileme modelini uygulama aşamasındalar.

Bizim isteğimiz ve dileğimiz sizlerle birlikte bu memleketin barış ve huzur içerisinde barış adası olmasıdır,bugün etrafımızı görüyorsunuz ateş çemberi bu ada huzur adası bu huzurun devam etmesi lazım istikrarın sürmesi lazım sizler şimdiye kadar görevinizi en güzel şekilde ifa ettiniz inşallah 10 Ağustosta da hakikaten Cumhuriyet tarihinde ilk olan Cumhurbaşkanını halk seçecektir halk iradesini sandığa yansıtacaktır ben sizlere inanıyorum ve güveniyorum Türkiye AK Parti döneminde 8 seçim geçirdi bu seçimlerde de sizler hep Malatyalı hemşerilerimiz olarak görevinizi en güzel şekilde ifa ettiniz ben inanıyorum ki 10 Ağustosta bu görevi en güzel şekilde ifa edeceğiz ülkemizin hem ekonomik ve hem de barış ve huzurunun bozulmaması için hep birlikte iradeli kararımızı sandığa yansıtacağız ."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız