SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temizlik Duyarlılığı Çağrısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:28
Temizlik Duyarlılığı Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1-7 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde başlatılan “Temiz Çevrem” kampanyası’nın Malatya ayağı, Mehmet Buyruk Caddesi’nde düzenlenen yol süpürme ve yıkama programıyla devam etti.   

Mehmet Buyruk Caddesi Belediye Konferans Salonu devamında düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt, Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak, bazı daire müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Program öncesi bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt, Temiz Çevre Kampanyası ile verilmek istenen mesajın sadece bir caddenin yıkanması olmadığını, Türkiye genelinde bir temizlik seferberliği yapılması olduğunu söyledi. 

Bozkurt, “Belediyelerin kendi alanlarında başlattığı çalışma; mahalle aralarından sokak aralarına kadar vatandaşlarımızın çevreyi kirletmemeleri yönünde, çevreye yardımcı olmaları konusunda başlatılan bir çalışmadır. Ben bu vesile ile tüm insanlarımızın, tüm halkımızın çevreye duyarlılığını artırması ve çevredeki çalışmalara destek vermesi, çevreyi kirleten vatandaşların çevreyi kirletmelerini engellemeleri konusunda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu kampanyaya katılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz ve ekiplerine, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak ise, kampanya süresince Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların katılımıyla parklarda ve sokaklarda temizlik yapıldığını söyledi. 

Çolak, “ İlimizde de sokak, park, bahçe gibi ortak kullanım alanlarında hafta boyunca başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, ilçe belediyelerimiz, diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız ve halkımızın katılımı ile temizlik seferberliği başlatılmıştır. Bu kampanyaya ilimiz genelinde desteklerini sunan başta Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ve halkımıza teşekkürlerimi arz ediyorum” şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Buyruk Caddesi, Büyükşehir Belediyesi temizlik araçları tarafından süpürülerek, baştan sona yıkandı.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız