SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temizlik İhalesi İptal!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından bugün yapılması planlanan temizlik ve çöp toplama ihalesi şartnamede istenmemesi gereken bir belge nedeniyle iptal edildi.

Malatya Belediyesi encümen salonundaki ihaleye İstanbul TEMAY Temizlik ve Hizmetler Sanayi Dış Ticaret ve Limited Şirketi ve Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi dışında katılım olmadı.

Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan başkanlığında iki firmanın yetkilileri ihaleye katılırken; Ceyhan, ihalenin iptal edildiğini duyurdu. Ceyhan, yaptığı açıklamada, "Malatya Belediyesi sınırları içerisindeki mahalle ve alanların temizliğiyle çöp toplama işi ihalesini yapacağız. 2 firma katıldı. İstanbul TEMAY Temizlik ve Hizmetler Sanayi ve Esenlik bizlere teklif verdi. Yalnız, 4734 sayılı kamu ihale kanunun 16. maddesinde bahsi geçen yeterliliğe ilişkin belgeler teknik şartnamede sehven istendiğinden dolayı zarfları açmadan ihaleyi iptal ediyoruz. Teknik şartnamede istenmemesi gereken bir evrak şartnamede istendiği için ihale iptal edildi. Yeterliliğe ilişkin belgeler şartnamede istenmez, yanlışlıkla istenmiş bu nedenle yasal süreç içerisinde ihale tekrarlanacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız