SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temizlik İşçisine "4 Mevsim" Kıyafeti..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın çöp toplama ve temizlik işlerini de yürüten belediye Esenlik Şirketi, 410 temizlik işçisini "tek tip" giydirdi. Şirket genel müdürü Osman Furkan, personele dağıtılan kıyafetlerin 4 mevsim kullanılabilme özelliği taşıdığını, ayrıca temizlik ekiplerinin çalışmalarını daha da etkinleştirmek için 5 yeni araç alacaklarını söyledi.

Furkan, 15 Eylül 2004 tarihinde “Temiz Şehir - Sağlıklı Hayat” sloganıyla başlatılan temizlik kampanyasına ait proje ve çalışmaların hızla devam ettiğini ve her geçen gün hizmetlerine bir yenisini eklediklerini bildirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Furkan; “ Esenlik Şirketi’ne bir kurumsal kimlik kazandırma yolundaki çalışmalarımızla birlikte asli görevlerimizi de sürdürmekteyiz. Geçen senenin sonlarına doğru başlattığımız temizlik kampanyasına devam etmekteyiz. Bu kampanya içerisinde yapılan çalışmalarla dönem dönem ilklere imza atmaktayız. Bilindiği üzere temizlik kampanyamız içerisinde, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve daha güzel bir şehir haline getirmek için çöp kutularını yenileyip, şehir içerisindeki temizlik görevlilerine yeni çöp toplama seti almıştık.

Şirketimiz iyileştirme çalışmaları ile birlikte temizlik kampanyamıza paralel olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelimize yeni, tek tip kıyafet dağıtmış bulunmaktayız. Böylelikle şehrimize güzel bir görünüm kazandırma düşüncesindeyiz. Biz daima çalışanın yanında olacağız ve onlara en iyi çalışma şartlarını sağlayacağız.” dedi .

Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan temizlik personelinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek “ temizlik personelimizin çalışmalarına destek olmak için önümüzdeki günlerde araç yönünden de iyileştirme yapacağız. Mevcut araç parkımızı 5 yeni araç alarak güçlendireceğiz. Bunlardan 3’ü ilimiz ve bölge illerinde ilk defa uygulamaya konulan araçlar olacaktır. ” şeklinde konuştu.

Temizlik personeline turuncu renkte, fosforlu, pamuklu gabardin kumaşından imal edilmiş, pantolon – gömlek ve şapkadan oluşan ve 4 mevsim giyilebilen tek tip kıyafet dağıtıldı ve kullanılmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız