SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Temizlik Kampanyası Bahara'

A- A+ PAYLAŞ

Mahalle gezilerinin sonuncusunda Koyunoğlu Mahallesi'ne giden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, önümüzdeki bahar aylarından itibaren yeni bir temizlik kampanyası başlatılacağını bildirdi.

Belediyenin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 3 Kasım Salı günü başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Koyunoğlu Mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Kazım Zengin’den mahalle sorunları hakkında bilgiler aldı.

Koyunoğlu mahalle muhtarı Kazım Zengin, mahallelerinin önemli sorunlarının olmadığını belirterek, bazı yollarının dar olduğunu bu nedenle yolda kalan birkaç tane eski evin yıkılarak yola katılmasını, altyapısı tamamlanan yerlere kaldırım yapılmasını, ayrıca bazı bölgelere de çöp konteyneri konulmasını talep etti.

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla, mahalle gezilerine devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Koyunoğlu mahallesinin Abdullah Gül Parkı ve Belediye Hizmet Binasının aktif hale gelmesiyle birlikte bir merkez haline gelmeye başladığını söyledi.

Başkan Çakır, “Bugüne kadar Malatya genelinde 500 adet çöp konteyneri dağıttık. 1000 adet çöp konteyneri daha gelecek. Bunların 500 adeti plastik, 500 adeti de sac. Bu konteynerleri de ihtiyaç duyulan bölgelere dağıtımız zaman, benzeri sorunların büyük bir bölümünü ortadan kaldırmış olacağız. İnşallah bütün mahallelerimizin sorunlarını bu şekilde, yerinde tespit ederek hızlı bir şekilde gidermeye çalışacağız” dedi.

Düzenledikleri mahalle gezileri sayesinde mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde görme imkanı bulduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Koyunoğlu mahallemizin temizlikle ilgili ciddi bir sorunu görünmemekte, özellikle temizliğe dikkat ediliyor. Malatya Belediyesi olarak bahar ayından itibaren yeni bir temizlik kampanyasını başlatacağız ve Malatya’mızı arzu ettiğimiz bir görünüme kavuşturacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız