SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Temizliğimiz Standartların Üstünde"

0
Güncellendi - 2016-07-15 03:47:16
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeği gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  “Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri Battalgazi’yi mazisine layık istikbale ekibimizle, meclis üyelerimizle ve muhtarlarımızla birlikte hazırlayacağız” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeği Reyyan Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Mustafa Sayın, Muzaffer Karakuş, Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Battalgazi Belediyesi çalışanları katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Ramazan ayının birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu. Gürkan, Battalgazi ilçesinin temizliğinin Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu belirterek, “İlk olarak Akmercan temizlik işçilerini tebrik ediyorum. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Malatya’yı Türkiye’de standart haline getirdiniz ve marka yaptınız. Temizlikte marka Battalgazi Belediyesidir. Bu anlamda temizlik işlerinde çalışan tüm personelimi tebrik ediyorum ve kutluyorum. Ayrıca Akmercan grubuna da teşekkür ediyorum. Görevini gereken hassasiyetle yerine getirme noktasında kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Battalgazi ilçesini mazisine layık istikbale hep birlikte hazırlayacaklarını belirten Başkan Gürkan, “Geçtiğimiz gün İç İşleri Bakanlığı teftiş heyetince denetimden geçtik. Teftiş sonunda 40 yıllık müfettiş olan kişi, ‘Mesleğim boyunca ülkedeki tüm belediyeleri teftiş ettim. Büyükşehirlerde olmak üzere. Burada hayretimi gizleyemiyorum, sizleri tebrik ediyorum. İki yıl içerisinde 10 ayrı hizmet binasında, 9 ayrı belediyeden gelen personelle bu homojenliği, bütünlüğü, aidiyeti ve kurumsal yapıyı başarmış ve yüz yıllık belediyede olmayan performans hizmetlerini sergilemişsiniz’ dedi. Bunu siyasi söylem olarak söylemiyorum hakikaten de bugün yüz yıllık bir belediyede ne varsa hepsi biz iki yıllık olan Battalgazi Belediyesi’nde de onlar mevcuttur. Bu imkânlar personelimiz vasıtasıyla tüm halkımıza sunuluyor. Bu anlamda tüm personelimizi kutluyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah kısa zamanda tüm belediye binaları içinde güzide bir belediye hizmet binası olacak. İnşallah önümüzdeki baharda oraya taşınacağız. Oradaki homojenlik, birbirini tanıma ve anlama noktasındaki fiziki yapı, daha uygun bir zemin üzerinde oturacak. O zaman Battalgazi Belediyesi nasıl ki mazisinde büyük destanlar yaratmışsa, kahramanlık destanları yazmışsa, inşallah bundan sonraki süreçte de hizmet destanları yazmaya devam edecek. Yani biz Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri Battalgazi’yi mazisine layık İstikbale bu ekiple hazırlayacağız. Sizlerle hazırlayacağız. Muhtarlarımızla, Belediye Meclis üyelerimizle, daire müdürlerimizle, kadrolu, kadrosuz ve hizmet alımı personelimizle birlikte hep birlikte yapacağız. Bu destanda da hepinizin imzası olacaktır” diye konuştu.

Bülten

selahattingürkan2

selahattingürkan1

selahattingürkan3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • NK. (7 yıl önce)
    Başkanımız ve ekibinin bu performansı ile Battalgazi merkez ilçesi birkaç yıl içerisinde şehrin varoşu olur. Cosnukte yaşıyorum. Belediye tarafından bir çivi cakildigina şahit olmadım bunca zamandır. Sadece bir defa Battalgazi belediyesinin asfalt ekibini gordum. İnsanlar çukurlarla boğuşurken görünce bir ümit ışığı yandı. Meğerse bir işyeri sahibinin işyerinin önünü asfaltlamaya gelmişler. Onu yaptılar ve gittiler... Bizler hala bekliyoruz... Büyükşehir Belediye başkanı demisler "Başkan Gurkan" için. Allah muhafaza etsin Malatya'yi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Ahmet arkadasim ben yesilyurt belediyesine bagli bi yerde ikamet ediyorum selahattin baskan babamin oglu degil.Anladigimiz duydugumuz kadariyla yokluk icinde parasizlik icinde cok seyler yapiyor yahu en onemlisi diger belediyeler gibi sorma ver parasi istemiyor cok kez yorumlar yazmisimdir bu sitede sen git muteahit olacam de bi proje baslat adamlar senin kârinin 3 de 1 ini belediyeye bagis yapacaksan ruhsat veririz diyorlarmi demiyorlarmi diye bi bak.akmercan sirketi kimindir bilmem ipek caddesi var bu kacakciligin ordaki cadde bi cuma orda pazar kurulur gecesinde bak kac arac calisiyor nasil temizlik yapiliyor yine soyluyorum ben yesilyurt belediyesinin hakim oldugu bir alanda ikamet ediyorum.Simdi laf salatasi icin bu tebrikler basari temennileri sunmuyorum gordugum seyler bir malatya yasayani olarak hepsi bu.Selahattin baskana ulasman ile baska belediye baskanlarina ulasman arasinda da cok fark olacaktir emin olabilirsin.Denemesi bedava randevu talebinde bulun hangisi kisa zamanda dönecek dinleyecek seni hesaba alacak.Saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (7 yıl önce)
    çok çok çoooooook abartmışsınız o kadar yetenekli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • rmz (7 yıl önce)
    Sevgili Ahmet.. Bence baskana buyuksehir belediye baskanligini teklif etseler kabul etmez bana da etseler bende kabul etmem niye mi trilyonlarca borc icinde ki bi belediye bundan sonra adam olmaz eger bu adama zorla baskanlik teklif edip kabul ettirirseniz opun basiniza koyun. Yokluklarla eskimalatyayi ne guzel yapti alevi sunlu kurt turk birlestirdi. Ama bazi adamlar var ki beklentileri vok yuksek yukaridaki arkadas gibi ne istese yapsan yine de seni begenmez onla da ugrasmiyacaksin. Belediye binasi deme yazmis bana evinin parkesini cilalatamaz karahan gecidi kac yilda yapilmis dun haber oldu 15 ayda belediye binasi bitecek diyorlar adam ne yapayim diyor. Bu adama birsey yapamazsin memlekete civi cakan herkese tum baskanlara diyorum isiniz rast gelsin. Nikah salonu cok guzel olmus simdi sen evlisin diye ahmet baskan nikah salonu yaptik deyince ne diyeceksin ben evliyim ne mi yapayim bu zihniyetten kurtul yapilani taktir edin bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitim durumunu çok merak ediyorum senin çok komiksn çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Nikah salonunu taktir etmeme ihtimalin var mi ya. Tek bir soru soruyorum sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Gelecegin Büyüksehir belediye başkani hakikaten malatya halki sizi tebrik ve takdir ediyor.Akmercan grubunada malatyali biri olarak tesekkürler guzel icra ediyorlar hizmetlerini sevgi ve saygilar sizlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendi adına konuş ben oyle bi potansiyel görmüyorum ortada gözle görüşür bi projesimi var sokaklar yollar rezalet Çukur içinde kaldırımlar kırık sökük ben çok farklı beklerdim ama düşündüğüm gibi biri çıkmadı yeşil kuşak Park'ı dedi yalan oldu sesi çıkmadı daha hastane dedi yıkık dökük bi moloz yığını olarak kaldı ne yaptı cidden ben bişey gormedim Hakkı'na girmiyeyim yapmışsa halk için bişey yazarsanız sevinirim ama asfalt santiyesi Belediye binasını yazmayın halk için ne yapmş onu yazın
    0
    0
    Yanıtla