SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Temizlikten Şikayet Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:01
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi'nde yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında önemli mesafe aldıklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Başkan Gürkan, burada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Toplantıya, AKP Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, bazı belediye birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'nın büyükşehir olması ile birlikte merkez ilçe olan Battalgazi Belediyesi'nde yeniden yapılanma çalışmalarında önemli mesafe aldıklarını belirterek, bu geçiş sürecinde yaşanan sıkıntıların atlatılacağını kaydetti. Temizlik ihalesini yaptıklarını ve hemen çalışmalara başladıklarını belirten Gürkan, artık mahallelerde temizlik ile ilgili şikayet almadıklarını belirterek, Battalgazi ilçesinin temizliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesinin bazı mahallelerinde içmesuyu ile ilgili yaşanan sorunu ilgili yerlere çözümü için bilgilendirme yaptıklarını belirtti.

Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder de, 30 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaşlarla mahallelerde biraraya geldiklerini belirterek, seçimden sonra da halkın içinde olduklarını söyledi. Güder, her zaman halkın içinde olacaklarını belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın da, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değinerek, AKP'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız