SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temmuz Ayında Soba Yaktılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:15:55
Temmuz Ayında Soba Yaktılar
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde havaların son günlerde serin geçmesi nedeniyle bazı evler ile esnaf soba yakıyor. 
 
İlçede özellikle sabahın ve gecenin yazlık kıyafetlerle gezilemeyecek kadar soğuk ve rüzgarlı geçmesinden dolayı bazı vatandaşlar soba yaktı. Doğanşehir esnafından Terzi Muhsin olarak bilinen Muhsin Karaoğlan, "Sabahları ve akşamları üşüyoruz. Sobamızı sökmüştük ama geri kurmak zorunda kaldık. Akşamları bir ateş yakıyor, sabahları da yine sobamızı yakıyoruz. Hem müşterilerimiz hem de komşu esnafımız ısınmak için geliyorlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız