SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temmuz ve Eylül Yoğunluğu

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da Temmuz ve Eylül ayları festival ve şenliklerle geçecek.

Ağustos ayında yapılan şenlik ve festivaller Ramazan ayı nedeniyle ya Temmuz ayına ya da bayram sonrasına alındı. Yeşilyurt Kiraz- Kültür ve Spor Şenliği, Yeşilyurt ilçesinde 25-26 Haziran günleri düzenlendi. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali, 6-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Arguvan Türkü Festivali, Arguvan ilçesinde 23-24 Temmuz'da düzenlenecek.

Fethiye Kültür ve Sanat Festivali, Yazıhan ilçesi Fethiye beldesinde 14 Temmuz'da düzenlenecek. Geleneksel Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali, Darende ilçesinde 2-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Arapgir Bağbozumu Şenliği, Arapgir ilçesinde Eylül ayında düzenlenecek. Doğanşehir Elma ve Kültür Şenliği, Doğanşehir ilçesinde Eylül ayında düzenlenecek. Akçadağ Belediyesi Bal, Armut Kültür ve Sanat Şöleni, Akçadağ ilçesinde Eylül ayında düzenlenecek. Hekimhan ilçesi Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği, Güzelyurt beldesinde sponsor bulunması halinde yapılacak.

Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Milioğulları, sponsor bulmaları halinde Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği'ni yapmayı planladıklarını kaydetti.

Bu arada, her yıl ağustos ayında düzenlenen Horata Kültür ve Sanat Şenliği ise, Konak beldesinin Malatya merkeze bağlanması nedeniyle üç yıldır düzenlenmiyor.

Yazıhan Kültür ve Sanat Festivali, Yazıhan ilçesinde her yıl Ağustos ayında düzenleniyordu. Belediye Başkanı Ali Kaya, Yazıhan Kültür ve Sanat Festivali'ni iki yıldır maddi imkansızlık nedeniyle düzenleyemediklerini belirterek, bu yıl düzenlemeyeceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız