SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temmuz'da Faaliyette

A- A+ PAYLAŞ

 

Yapımına geçen yıl başlanan ve  Turgut Özal Tıp Merkezi yanındaki alana yapılan Konukevi'nin Temmuz ayında hizmete geçeceği öğrenildi. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konukevinde incelemelerde bulundu. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in de bulunduğu incelemede Çelik, "Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile birlikte eksiklikleri yerinde gördük. Çalışmaların bitmesiyle Malatya'ya ve Turgut Özal Tıp Merkezine yakışır bir konukevi olacak. 8 Temmuz da açmayı planlıyoruz. Hizmete girmesiyle birlikte hasta yakınlarının konaklama problemi de ortadan kalkacak" dedi. 

Konuyla ilgili konuşan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  "Turgut Özal Tıp Merkezimiz son yıllardaki gelişmesiyle kendini Türkiye dışında da ispatlamıştır. Buraya civar iller başta olmak üzere yurt dışından gelenlerin bir mağduriyeti vardı. Şehir merkezinden uzak olan tıp merkezimize hasta yakınları için konukevi büyük önem arz ediyordu. Rektörümüzle gerekli istişareleri yaptıktan sonra Malatya Belediyesi olarak kaba inşaatını biz yapalım dedik. Kaba inşaatı tamamıyla bitti. Kaba inşaatına 1 milyon 150 bin lira harcadık. Şuanda ince işleri yapılıyor. Bu işi de Malatyalı iş adamlarımız üstlendi. Açılışa kadar burası toparlanacak. İş adamlarımızın katkısını çok önemsiyorum. Güzel bir eser oldu. Artık hasta yakınları Malatya'ya, Turgut Özal Tıp Merkezine gelirken nerede konaklayacağım diye düşünmeyecek. Malatya'mızın ihtiyacı olan bu eseri kazandıran başta rektörümüz ve MİAD olmak üzere iş adamlarımıza, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Konukevi, Malatya Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) iş birliğiyle yapılıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız