SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tempomuz İyice Arttı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:47:32
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Başaran, PTT 1. Ligin oldukça zorlu bir lig olduğunu ve bu bilinçle lig hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydederek, "Orada 3 sezon futbol oynadım. Bizim takımda çok iyi oyuncular var. Geçen sezon kadromuzda yer alan 12 arkadaşımız var. İskelet kadromuzu koruduk. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Zor bir lig olduğu için iyi hazırlanmamız lazım. Bunun bilincindeyiz” dedi. 

Kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden genç orta saha oyuncusu, "Birinci etap kamp çalışmamız yorucu fakat neşeli geçiyor. Geçen seneden kalan arkadaşlar var. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Onlarda çabucak bize alıştı. Gayet güzel ve neşeli bir ortamda kamp yapıyoruz. İyi çalışıyoruz. Her gün otele dönecek gücümüz kalmıyor. Tempomuz iyice yükseldi. Her geçen gün daha da artıyor. Bunun faydalarını ligde göreceğiz. İnşallah kazasız belasız bir kamp geçirip ve lige başlarız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız