SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temsilci ve Gözlemciler Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2011-2012  sezonunda görev yapacak olan temsilci ve gözlemcileri belirledi. Üst Klasman Temsilciliğinde Malatya’dan sadece Avukat Faik Demez (fotoğraftaki) yer alıyor.

TFF, yeni sezonda görev alacak olan temsilci ve gözlemcileri belirledi. TFF’nin belirlemesine göre, Üst Klasman Temsilci  sayısı bu yıl 60’a ,  65 olan yaş sınırı da 60 yaşa indirildi.

Üst Klasman Temsilciliğinde Malatya’dan  Avukat Demez dışında kimse bulunmazken,  Klasman Temsilciliğinde ise Engin Yalçın ve İhsan Akdağ yer aldılar.

Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilciliğinde ise  Malatya’dan Hüseyin Altuntoprak ve Rıdvan Çalıkuşu  yer aldılar.

Bu arada, Klasman Gözlemciliğinde de Malatya’dan Ali İhsan Yayan ile Ömer Karaca görev yapacaklar.

HAKEMLER

Bu arada  hakemler  Suat Arslanboğa ile Zafer Demir bu sezon da  Üst Klasman’da görev alacaklar.

Bu sezon Ulusal Hakem olarak da Malatya’dan Mehmet Kürşat Öner, Mustafa Burak Er ve Mutlu Dalbudak görev yapacaklar.

Yine Ulusal Yardımcı Hakemler  arasında Malatya’dan Ata Yıldırım, Mustafa Canker ve Yakup Yılmaz yer aldı.

Diğer yandan bölgesel hakem olarak Hamdi Polat, Murat Üstünol ve Ömer Fatih Ergül, bölgesel yan hakem olarak da Hasan Özkaya, İlker Ayten, Mehmet Çayir ve Mehmet Durak görev alacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız