SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temsilci ve Gözlemciler Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Temsilciler ve Gözlemciler Kurulu'nun bu ayki toplantısı 27- 30 Ekim tarihleri arasında Malatya'da yapılacak.

Daha önce Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlerde yapılan, ancak yapılan görüşmeler sonrasında ilk kez bu illerin dışında Malatya'da yapılacak olan toplantıya, Temsilciler ve Gözlemciler Kurul Başkanı Hilmi Ok başta olmak üzere kurul üyelerinden Necmi Temizel, Muhittin Boşat, Bülent Uzun, Mekki Keskin, Erdoğan Çamlıyurt, Salih Türktunç, Doğan Şen, Dursun Sucu, Sait Yüksel ve Hüdai Doğu'nun katılacakları açıklandı.

Konuya ilişkin bilgi veren Futbol Federasyonu 8.Bölge Hakem ve Gözlemciler Sorumlusu Dursun Cumali Sucu, Malatya'nın böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak olmasının sevincini yaşadıklarını söyledi…

Kurulun her ay değişik illerde toplanarak Süper 1.Futbol Liginde geride kalan maçları masaya yatırıp sinevizyon eşliğinde değerlendirmelerde bulunduğunu aktaran Sucu şunları söyledi:

"Kurul'un bu ayki toplantısı 27- 30 Ekim tarihleri arasında Malatyada yapılacaktır. Altın Kayısı Otelinde 3 gün sürecek olan toplantı Kurul Başkanımız Hilmi Ok Başkanlığında toplanarak Süper 1.Futbol Liginde geride kalan maçları ele alıp, gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek. Türk futbolunun daha iyiye gitmesi için çok faydalı olan kurul toplantısının Malatya'da yapılacak olması mutluluk verici bir olaydır"

Sucu, ayrıca Malatya'nın bu alanda iyi bir seviyede olduğunu söylerken, daha önce Malatya'dan 1 tane temsilci ve gözlemci olmasına rağmen kendisinin göreve gelmesiyle bu sayının 7'ye yükseldiğini, atanan isimlerin performanslarının ise istenen düzeyde olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız