SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teneke Bağladılar Bize'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un eski başkanlarından Haşim Karadağ, olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada, geçen sezon göreve geldiklerini, takım başarılı olamayınca haksız eleştirilere uğradıklarını ama kimsenin kalbinden-gönlünden Malatyaspor sevgisini atamayacağını söyledi.

İSTANBUL KONUŞMASI..
Haşim Karadağ, Cumartesi günü İstanbul Green Park Otel'de yapılan toplantıda kürsüye geldiğinde "Ben anons edildiğimde alkışlanmadığımı gördüm. Ben bu kadar mı kötü bir adamım, bunu mu hakettim" diye sitem etmişti. Karadağ, İstanbul konuşmasının bir bölümünde "Birileri bu kıroyu getirelim dediler, sonrada tenekeyi bağladılar, vur babam vur. Ama bilin ki ben ucuz adam değilim" demişti.

MALATYA KONUŞMASI..
Kongreden önceki gece ve sabaha kadar yapılan görüşmelerde İlhan Kavuk adının ortaya çıktığını, kendisinin daha önceden yönetim tecrübesi olduğunu ve Malatya’da yaşadığını, bunun isabet olduğunu belirten Karadağ, yeni yönetime kalben desteğin şart olduğunu bildirdi.

Malatyaspor’da başarı gelmeyince yöneticilere “teneke bağlandığını” belirten Karadağ, “Sevgili Malatyalılar.. Geçen sene bu kulübü aldığımda herkes söylüyor, dipti. Tavan yapmak istedik olmadı. Cenabı Allah demek hakkımıza bunu hayırlı görmüş, olmadı. Biz de kaderimize razı geldik. Ben Malatyaspor'u çocuğumdan daha çok seviyorum. Bunu da duygu sömürüsü olarak söylemiyorum, beceremiyorum. Bu zor şartlarda sonuçta şampiyon olmayınca teneke bağlandı bize. Eğerki bu arkadaşımıza destek verilmezse, aynısını yaşayacak. Ben geçen sene bunu yaşadım. Malatyaspor bu şartlarda olmaz. Bir Haşim bulursunuz getirirsiniz 4, 3, 2 trilyon verir, biter. Tenekesiyle gider, başka bir Haşim bulursunuz. O Haşim de gider, başka bir Haşim bulursunuz. Sonuçta öyle bir sürece gelindi ki Haşim de bulunmadı. İlhan beye herkesin destek vermesi lazım. Bu arkadaşımıza destek verilmezse aynısını yaşayacak. “ dedi.

Malatyaspor’un bir maçında kendisi ve eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi’ye yönelik tezahürata atfen “Ben Hikmet Başkana dedim ki, arkadaşım biz seninle akraba olduk. Çünkü tribünde ikimiz aynı harekete maruz kaldık. Gülünecek durumdayız. Hem 4 trilyon para ver hem de anana 30 bin tane koca bul. Gerçekler acıdır bazen. 4 trilyon vermiş adamın anasına 1 milyon veren adam küfür edemez. Kim kimi yuhalatırsa inşallah kendisi de aynı duruma düşer. Yeri gelirse benim de eleştirmem gerekir ama ben Malatyaspor için yapmam. Yönetenlere saygı göstermemiz lazım ki destek esirgenmesin” dedi.

Şampiyonluk için sabırlı olunması gerektiğini, kurumsal kimliğin çok önemli olduğunu anlatan Karadağ, önce büyük kulüp olunacağını ardından büyük takımın ortaya çıkacağını belirtti.

Geçen sene İstanbul’dan ithal başkan getirilmemesi yönünde öneride bulunduğunu belirten Karadağ, kendisinin ciddiye alınmadığını ama bugün bu noktaya gelindiğini anlattı.

Karadağ, Vali Daşöz’ün yöneticilere yapılan olumsuz eleştirinin şevk kırılmasına yol açıldığı şeklindeki konuşmasına atıfta bulunarak, “Malatya’da 2 yerim var. Satıp gelmemeyi düşünüyordum. Yarın biz gittikten sonra çağamız çoluğumuz buraya gelmez. O gitsin bu gitsin! Yarın Bingöllü, Tuncelili, Adıyamanlı… Hepimiz kardeşiz. Adıyaman, Bingöl, Tuncelili gelir, Malatyalılar İstanbul’a giderse buraya gelmez. Önce sevgi göstermemiz gerekiyor” dedi.

Gazetelerde çekinin döndüğü şeklinde manşet atıldığını, bunun doğru olmadığını belirten Karadağ, “1 tane şahsi çekim dönmedi. Bu ortaya çıkarsa Malatya halkından çıkar özür dilerim” dedi.

Karadağ, ödenmeyen çek meselesi yüzünden 2 defa tutuklama kararı çıktığını ama Kayyum Heyeti Başkanının ricasıyla bu sorunları çözdüğünü ve reklâm meselesi de yapmadığını anlattı.

Karadağ konuşmasının sonunda “kafanızı biraz yordum, herkese saygılar, sevgiler” derken, İlhan Kavuk yönetime destek çağrısında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız