SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tenis İçin Tesis Gerekli'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Tenis Federasyonu çocuklara tenis sporunu sevdirmek için proje başlattı.

Tenis Federasyonu Başkanı Mesut Polat başkanlığında toplanan Tenis İl Temsilcilerine yeni projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Ankara'da düzenlenen bilgi semineri hakkında bilgiler veren Tenis Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür, tenis sporuna olan ilginin arttırılması amacıyla yeni projelerin geliştirildiğini söyledi.

Gür, Türkiye genelinde 100 bin lisanslı sporcu yetiştirmeyi amaçlayan bir proje geliştirildiğini belirterek, "Ankara'da Tenis Federasyonu Başkanı Mesut Polat idaresinde projeler hakkında bir toplantı yapıldı. Toplantıda ilk amaç Tenis sporunun sevdirilmesi konusuydu. Tabi bizlerde il temsilcileri olarak, eksiklerimiz ve yapılması gerekenler konusunda görüşlerimizi sunduk. Tenis sporu tesis olmadan yapılamıyor. Bende Malatya'da tesis eksikliğini dile getirdim" dedi.

Malatya'da tenis sporuna ilginin artması için tesis yapılmasının büyük önem taşıdığını kaydeden Gür, "İnönü Üniversitesi haricinde tenis ile ilgili bir tesis bulunmuyor. Bizde bu eksikliği belirterek, Malatya'ya tesis yapımı noktasındaki görüşlerimizi sunduk. Orduzu Pınarbaşında açık yüzme havuzumuzun yanında tenis sporunun yapılabilmesi için tesis yapılabileceğini söyledik. Alan ile ilgili fotoğrafları ve projeyi sunduk. Bu noktada Malatya İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile milletvekillerine büyük görev düşüyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız