SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tenise İlgi Arttı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:24:05
A- A+ PAYLAŞ

Tenis Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür, tenis branşına ilginin her geçen gün arttığını belirterek, yeni tesislerle birlikte tenis sporunda patlama beklediklerini söyledi. 

Bugüne kadar tesis sıkıntısı çektiklerini vurgulayan Gür, “Bugüne kadar Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüze ait tesisimiz ve kortumuz yoktu. Alt yapı olmadığından dolayı her ne kadar tenis sever olsa da, alt yapınız olmazsa hiçbir şey veremezsiniz. Bugün seviniyoruz 1 kapalı ve 2 açık kortumuz var. Belediyemizin yaptırdığı tesisler var. Onlarında faaliyete girmesiyle tenis branşın da bir patlama bekliyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gür, her yaş kategorisinde sporcunun tenis sporuyla uğraştığını belirterek, "Tesis sayılarımızın artmasıyla birlikte her yaş kategorisinde tenis branşına yoğun ilgi var. Hem bayanlar hem erkeklerde yoğun istek var. Gençlik Spor İl Müdürlüğünün açtığı yaz spor okullarıyla veya özel derslerle tenis branşın da halka hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Çalışmalarımızın yanı sıra gençlerimiz spor yaparak kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Gençler böyle spor yaparak bu tür kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Çocukların beden gelişimi açısından da spor çok önemlidir" şeklinde konuştu.

Malatya’da Sokak tenisi organizasyonunu düzenlediklerini ve bu senede düzenleyeceklerinin müjdesini veren Gür; “ Geçen yıl Malatya’da bu organizasyonu düzenledik. Sokak derken herhangi bir mekanı yani tenis oynanacak yeri düzenleyerek insanların ilgilerini bir araya topladık. İnsanları raketlerle toplarla bir araya getirmektir sokak tenisinin amacı. Geçen yıldaki organizasyonda Hababam Sınıfını’da buraya getirmemiz halkın daha da ilgisini çekti. Bende Hababam Sınıfı oyuncularından biriyim. Arkadaşlarım beni kırmadı. Bu senede yine sözünü aldık. Daha farklı ve geniş bir organizasyonu yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız