SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tenise İlgi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:47:41
Tenise İlgi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz spor okulları kapsamında açılan tenis branşında eğitim çalışmaları devam ediyor. 
 
2012 yaz döneminde yaz spor okulları kapsamında branş sayısını artıran Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan ve ücretsiz olarak faaliyet gösteren tenis sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Tenis antrenörleri Aslı Ceyhan ile Tuğba Erim nezaretinde Yeşiltepe ve Türkiyem İlköğretim Okulu Spor Salonlarında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 6 ila 18 yaş arası çocuk ve gençlere tenis sporuyla ilgili temel bilgiler veriliyor.
 
Antrenör Aslı Ceyhan, son yıllarda tenis sporuna yoğun ilginin olduğunu söyledi. Ceyhan, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde tenis sporunda Malatya’nın iyi bir ivme kazandığına işaret ederek, “Eğitimlerimizin ücretsiz olması nedeniyle çocuklarımız ve gençlerimiz rahatlıkla tenis sporunu öğrenip, bu sporla ilgili temel bilgileri bizlerden alabiliyorlar” dedi.
 
Tenisin pahalı bir spor olmasına karşın Malatya’da verilen eğitimlerin ücretsiz olduğuna dikkat çeken Ceyhan, “Tenis branşına kayıtlarımız yaz boyunca devam ediyor. Kayıtlarımız ücretsizdir. 6 ila 18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimizi tenis sporunu yapmaya davet ediyoruz. Özellikle vurgulamak istiyorum ki, bu sporu herhangi bir ücret dahilinde yaptırmıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz ücretsiz olarak kayıt yaptırarak, tenis sporuna başlayabilirler. Onun dışında raket ya da top almaları da gerekmiyor. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bu imkanı da kendilerine sağlıyor. Yani çocuk ve gençlerimizin sadece tenis sporunu öğrenmek istemeleri yeterli. Hiçbir ücret vermeden bu sporu rahatça öğrenebilirler” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız